Widok
Totalna masakra
Zdecydowanie wszystkim odradzam tą sieć. Obsługa klienta to totalne dno. Autentyk. Awaria neta dzwonimy z kolegą do biura żeby poznać przyczynę. Odpowiedź jest następująca. "Ostatnio pada deszcz i wieje silny wiatr i roznosi wirusy". Leżeliśmy ze śmiechu z kolegą chyba tydzień czasu. Pani w słuchawce mówiła to poważnie. Ostatnio poblokowali porty (ciekawe jakim prawem) podobno z winy jakiegoś spamu. Od ponad 2 tygodni zgłaszam usterkę i cały czas jestem zbywany "zgłoszę to do admina" Oczywiście kontakt mailowy to pic na wodę mail jest tylko po to aby był. Nawet niby kierownik Pan Piotr Z. jak mniemam syn właściciela nie radzi sobie z firmą i nie odpowiada na maile a przez telefon oznajmia standardowe "zgłoszę to do admina". Zastanawiam się za co ja płacę 112zł za 2 łącza 5-20 mb (chyba na papierze). Niestety na ich internet nie mogłem liczyć jak potrzebowałem i podłączyłem internet Play 1 mb. Net Play śmigał jak głupi także zastanawiam się czy po prostu nie jestem okradany przez firmę EIA i ciekawe jak już długo czasu to trwa. Radzę przekazać wszystkim znajomym aby nie brali usług z tej sieci gdyż net nie działa tak jak powinien, na DC praktycznie 0 ludzi. Co chwilę
Moja ocena
EiA Adam Zalewski
kategoria: Dostawcy internetu
obsługa: 1
oferta: -
jakość usług: 1
awaryjność: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6