Widok

Toyota Corolla Verso

Wraz z dziewiątą już generacją Corolli Toyota dociera do większej liczby klientów, starając się w pełni zaspokoić oczekiwania jak najszerszej europejskiej publiczności. W ofercie figuruje pięć różnych modeli samochodu oraz sześć różnych typów silników. Nowa Corolla Verso ma stawić czoła konkurencji w segmencie wielofunkcyjnych minivanów. Verso charakteryzuje się dość odważną sylwetką, którą ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Corolla 2002, D4D, 90 KM, przebieg 240 000 km

Auto ma 9 lat, w tym czasie wymieniłem raz bendiks od rozrusznika, chyba niepotrzebnie termostat i kilka żarówek. Jak czytam komentarze trolii, którzy jeżdżą starymi sypiącymi się bmw, golfami czy fiatami i opowiadają o wadach toyoty to można tylko się uśmiać. Nic mnie nie zniechęci do toyoty, czekam na nową wersję corolli podobno 2014 rok. Warto poczekać.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

verso 1.8 11.2002r.

Super auto,mam od 2lat przebieg 147tys i aż chce się jeździć,choć przy tych cenal paliwa trzeba uczyć się ekonomicznej jazdy.Podobno niezawodność toyoty skończyła się wraz z przeniesieniem produkcji do europy,ale moja to Japan.Jak ktoś szuka dobrej sztuki to polecam te z JTD na początku numeru vin,czasem lepsze 10 letnie niż 3 letnie.Dobry i mocnu silnik na łańcuszku rozrządu,sztywne zawieszenie i precyzyjny układ kierowniczy-może ciut faktycznie nudno ale dokładnie,cicho i niezawodnie.Ja jestem zadowolony,to moje 3auto i polecam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

corolla verso 1.8 02r.

Świetne auto-taki większy hatchback.Pełno schowków a możliwość przesuwania,składania i wyjmowania tylnych siedzeń to .... Miałem przedtem diesla i się martwiłem,ale silnik vvt-i jest bardzo elastyczny dzięki zmiennym fazom rozrządu, 136km i 170nm w trasie 5tkę można wrzucić już przy 50tce!Spalanie jest 1.6l większe niż w oplu dtl,ale nie padnie mi sprężarka wtryski czy dwumas,a i verso ma łańcuch rozrządu ;-))))
A czy auto jest nudne czy nie to indywidualna sprawa-konkurencja z tego roku w tej klasie nie powala...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

drek

mam toyote carolle verso i na razie nie nazekam na nia jest fajna wygodna i ztylu i sprzodu jedynie to troche za mocno slychac silnik w srodku a tak bez zarzutu idzie jak wicher spalanie tez w normie jak na motor 1,8 czyli 7,7 na 100km troche denerwuje tez skrzynia biegow bo mam MMT ale jak dojdzie do 5 biegu to jest juz oki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

nuda,ale i spokój na lata

1.8vvt-i 02.2003r. mam od czterech lat,teraz 143tys.km i ja wymieniłem żarówki na tungsram night bo fajnie świecą.auto poza tym ciut głośne po przekroczeniu 105km/h ,duż schowków,dynamiczny silnik -palanie w normie.moja wersja to 'japończyk' i jeśli ktoś chce porządnego auta to polecam takie z JTD w numerze vin na początku-dlaczego?nie trudno się domyślic
no podsumowując nuda ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

dobre autko

Mam taki samochodzic z 2002r zrobiony w japoni i naprawde polecam jezdzi i nie psuje sie to jest najwazniejsze.Dodatkowo mam kamere cofania z nawigacją .Rewelacja i jeszcze jedno te autko w latach 2002-2004 jest tanie w czesciach jakby co
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

super auto

Posiadam Toyotę z 2002r 2l, 90km auto rewelacja nie ma konkurencji w swojej klasie posiadam je od miesiąca idealne auto rodzinne.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

carolla verso 2 l.

Ja mam problem z rozruchem na ciepłym silniku co robić,trzęsie przez parę sekund silnikiem po czym w męczarniach odpali, na zimnym nie ma problemu rocznik 2004- radźcie.Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 20

serwis

zapraszamy usterka zniknie po wizycie

polecam

ja mam taką toyotkę z 2002r.i nie narzekam jak każde auto w standardzie jest nijakie ale można kupić cudo .jest super autem rodzinnym .ja mam w swojej kamerę cofania ,nawigację ,webasto ,fotele da dzieci w tylnej kanapie i wielo funkcyjną kierownicę .I co które auto tej klasy i z tego rocznika ma takie wyposażenie ? jakiś Opel czy tandetny Ford .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

verso 2.0d4d .06

Bardzo fajne auto. Liczę na to że będzie się sprawować tak jak moje poprzednie polo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

opinia corolla verso 2,0 D4D 90kM diesel

Jeżdżę od 6ciu michów.Ponad 4 tyś .bez uwag.Najlepsze paliwo leję .Wygoda ,wysoko widoczność super,zawieszenie ok.Na autostr.160km/h w 4 osoby z klimą 6,5l na 100km.W 2 osoby w normalny dzień bez klimy 90-120 km/h schodzę nawet poniżej 5l/100km.Zalecam dbać o wszystkie płyny,wlewać najlepsze paliwo,dbać o wtryski.Nie miałem jeszcze tak wygodnego auta w życiu a miałem ich ponad 20.Aha opony i zawieszenie bardzo ważna rzecz.Sprawdzajcie teleskopy szczególnie przód.Dbajcie o nią a się odwdzięczy niezawodnością.Nie myślę o innym aucie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pod przednim zderzakiem na środku.

Pozbyłem się hura,...

Wkońcu pozbylem sie Samuraja z 2005 roku , udało mi się sprzedać za 21000 tego złoma. Potwierdzam Nuda ,ale w końcu to już dziadek, , trzeba być Jeleniem żeby płacić 25000 za to dziadostwo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Samuray

Nie wiem czy to Suzuki Samuray,czy tak piszesz o japończykach w ogóle czy o toyocie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

SAMURAY

czy to suzuki Samuray, czy w ogóle jakiś japończyk?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

wymien akumulator

zmien akumulator

corolla verso 2002

Auto fajne tylko niewiem czy blachy ma w ocynku bo umnie pojawiła się korozja co wydaje mi się nie przystoi na takie auto
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Toyota Corolla Verso 2006r

Posiadam toyotę corollę verso z 2006r 1800cm2. Przebieg około 100tys.km Do tej pory jestem zadowolony a jeżdże samochodami różnych marek od 1963r . Oczywiście że to nie klasa luksusowych limuzyn którymi tez jezdziłem - ale całkiem dobry . A mój problem jest taki . Mam fabryczną nawigację oraz t.z komp , pokładowy w kilku językach , a nie w polskim . Jako że przeglądy robię w serwisie toyoty to myślałem że zmienią mnie menu na polski , i do chwili obecnej nikogo takiego nie znalazłem . Może ktoś z koleżanek i kolegów wie gdzie wgrywają menu . Polskie . Pozdrawiam Z Wyrazami Szacunku - woytek
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0