Widok

Toyota Corolla Verso

Wraz z dziewiątą już generacją Corolli Toyota dociera do większej liczby klientów, starając się w pełni zaspokoić oczekiwania jak najszerszej europejskiej publiczności. W ofercie figuruje pięć różnych modeli samochodu oraz sześć różnych typów silników. Nowa Corolla Verso ma stawić czoła konkurencji w segmencie wielofunkcyjnych minivanów. Verso charakteryzuje się dość odważną sylwetką, którą ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bezpłciowiec

Poprawne i dobre auto ale nic poza tym, (prawie jak każda toyota) totalna nuda, brak jakichkolwiek emocji, plastikowe wnętrze i wygląd zewnętrzny
taki że chce mi się...
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 63

FAJNE AUTO

Jeżdże od 2 miesięcu taka tojką i nie narzekam. Bo faktem jest, że są to auta nudne w wersjach standardowych. Ale jeżeli masz ochotę coś zmienić to jest to świetny materiał, żeby mieć indywidualne auto. Tylko trzeba trochę wyobraźni.
Ja mam juz za soba kupowanie auta w wesrsji top-owej. I potem co z takim autem można zrobic? Nic!!! A tak zawsze jest pole do popisu.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 2

TOYOTA COROLLA(beznadziejna jakość)

Od roku jeżdżę Corollą i mam z nią same problemy. Jakość wykończenia wnętrza odbiega od srednich norm europejskich. Przypomina mi to 10- letnie fiaty 125p. Serwis uważa, że to jest standard w tej klasie auta.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 46

Cudo

Auto magnetyzujące !!! Kocham japończyki . Wszystko inne to kit !
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 3

toyka (ver. Arabska)

MAM JA JUŻ 16 LAT, FAKT ZE NUDA W ŚRODKU ALE NIEZAWODNOŚĆ SIE LICZY, JEDYNĄ AWARJĄ JAKĄ MIAŁEM TO PRZEWÓD CIŚNIENIOWY OD WSPOMAGANIA, A TAK OD PRZEGLĄDU DO PRZEGŁĄDU NIC SIE NIE DZIAŁO.
NAPRAWDE ZAJEFAJNE AUTO, AHA MAM JESZCZE PREVIE TEŻ MNIE NIGDY NIE ZAWIODŁA
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1

verso

dzień dobry, próbuję od 3 miesięcy zakupić Verso 2003-2005, śledzę różne czasopisma motoryzacyjne, daję ogłoszenia, byłem na giełdzie i nic; jedynie powypadkowe lub do sprowadzenia; zastanawiam się, czy są tak dobre, że nikt nie chce pozbyć się tego auta, czy może mały nakład. Im bardziej przekonuję się, że niedostępny, tym bardziej chcę kupić
popieram tę opinię 147 nie zgadzam się z tą opinią 10

super autko

Mam taka z silnikiem 2.0 disel i ma niezły odjaz na autostradzie prawie 200 stowki cia gnie 180 bez problemu. Przy normalnej jezdzie spala okolo 7-8 l
A jeśli ma się najlepszą wesje to środek jest bardzo miły.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 9

Corolla VERSO

Mam taką ponad dwa latka. Kupiłem lekko uszkodzoną z rocznika 2002 . Tym się nie przejołem (Dobrze naprawiona i jest super !). Tojotka się sprawdza się, zarówno jako auto firmowe jak i rodzinne. A jeszcze ten automat - CHCE SIĘ JEŹDŻIĆ. Miałem wiele innych aut ale to jest wyjątkowe. Wcale się nie dziwę że trudno kupić.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 5

super

Mam dwa lata -bez jakikolwiek problemów
poj 1,8 średnie spalanie 7,2l ,naprawdę polecam
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 7

nie kupujcie tego

Najgorsze auto jakie dotychczas posiadałem. Psuje się na okrógło ma 36000 przelotu i często nie odpala spalanie 11/100 też nie jest olśniewające. ma dopiero 2 lata a już wymienione zostały wszystkie części elektroniczne. zapewniano mnie że toyota to niezawodność a tu dupa jasiu karuzela. z rok kończy się leasing i czas pozegnać się z tym autem raz na zawsze.

Ps. Pozdrawiam serwis w Rumii
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 84

corolla verso

ja kupilem w zdunskiej woli. facet sprowadza z niemiec. polecam

to może to nie toyota

a może wydawało Ci się, że kupiłeś toyotę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

TOYOTA VERSO 2.0 2005 ROK

AUTO 5 LAT. WYMIENIŁEM DWIE ŻARÓWKI PRZÓD??????? TO WSZYSTKO!!!!!!!!.PRZEBIEG 125 TYS.SERWISOWANY.SPALANIE PRZY WŁĄCZONYM TEMPOMACIE-REWELKA.
WYMIENIAM RADIO BO FABRIK STANDARD TO NAMIASTKA DOBREGO DŹWIĘKU.
NIE MYŚLĘ O SPRZEDAŻY
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

verso

super auto w porównaniu z autem typu sedan.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Verso 2.0 2002 90km. Za krótko je mam ale.....

Pierwsze wrażenie podobno najważniejsze.REWELKA.Przy 90 kucach nie sądziłem że można tak płynnie cisnąć i nie stoi w miejscu.Polecam fajne autko.Co do szczegółów to napisze coś jak zrobię min.15tyś.km. CZEKAJCIE.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest O.K

Ja kupiłem Verso 2.0 /04 model 05 niedawno i jak narazie jestem zadowolony z eksplatacji tego auta,po pierwsze jest ekonomiczne a to się liczy,komfort jazdy też niczego sobie lecz mogłoby być cichsze,no na pewno wymaga szacunku co do jakości paliwa ale to jest podstawa co do tego typu auta.Moim mankamentem jest książka serwisowa i instrukcja obsługi w języku Duńskim.

Toyota Corolla Verso

mam toyote corolle verso rocznik 2005 i jestem z tego auta bardzo zadowolona! W środku jest dużo ciekawych funkcji i z zewnątrz robi wrażenie. Autko na trasie spisuje się super i jest to auto z klasą! Jednym słowem ludzią opadają szczęki na jego widok. Polecam bo auto jest warte kupienia!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

verso 2.0

Moja żona ma Verso 2.0 z 2003 roku. Dodatkowe wyposażenie to nawigacja kolorowa z kamerą cofania, kierownica wielofunkcyjna, automatyczne światła, el szyby i lusterka, klimatronik, ... + kilka drobnych bajerów.

Spalanie na trasie z czterema osobami i bagażem to 5,5 litra przy spokojnej jeździe.
170 000 km i zero usterek.
Super. Ja miałem sedana z USA i też był niezawodny
Teraz mam Land-ka 3.0 z 2001 roku też z salonu na leasing i 360 000 km bez problemu.
Mam też dostawczaka Hiace 2,4 d i też z salonu, 580 000 od 1997 roku,
wymieniłem węża pomiedzy chłodnicą a silnikiem i końcówki wtryskiwaczy przy 400 000 bo kopcił na zimno.

Pisze specjanlie że auta są z salonu bo jest to ważne dla kogoś kto dużo jeździ aby znał historie auta i dbał od początku jeśli chce się długo cieszyć samochodem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

czujnik temperatury zewnętrznej

Kto wie gdzie się znajduje czujnik temp.zew. W radiu pokazuje mi -30 i się nie zmienia
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8