Widok
Toyota Corolla Verso
Wraz z dziewiątą już generacją Corolli Toyota dociera do większej liczby klientów, starając się w pełni zaspokoić oczekiwania jak najszerszej europejskiej publiczności. W ofercie figuruje pięć różnych modeli samochodu oraz sześć różnych typów silników. Nowa Corolla Verso ma stawić czoła konkurencji w segmencie wielofunkcyjnych minivanów. Verso charakteryzuje się dość odważną sylwetką, którą ...
więcej
więcej
FAJNE AUTO
Jeżdże od 2 miesięcu taka tojką i nie narzekam. Bo faktem jest, że są to auta nudne w wersjach standardowych. Ale jeżeli masz ochotę coś zmienić to jest to świetny materiał, żeby mieć indywidualne auto. Tylko trzeba trochę wyobraźni.
Ja mam juz za soba kupowanie auta w wesrsji top-owej. I potem co z takim autem można zrobic? Nic!!! A tak zawsze jest pole do popisu.
Ja mam juz za soba kupowanie auta w wesrsji top-owej. I potem co z takim autem można zrobic? Nic!!! A tak zawsze jest pole do popisu.
verso
dzień dobry, próbuję od 3 miesięcy zakupić Verso 2003-2005, śledzę różne czasopisma motoryzacyjne, daję ogłoszenia, byłem na giełdzie i nic; jedynie powypadkowe lub do sprowadzenia; zastanawiam się, czy są tak dobre, że nikt nie chce pozbyć się tego auta, czy może mały nakład. Im bardziej przekonuję się, że niedostępny, tym bardziej chcę kupić
Corolla VERSO
Mam taką ponad dwa latka. Kupiłem lekko uszkodzoną z rocznika 2002 . Tym się nie przejołem (Dobrze naprawiona i jest super !). Tojotka się sprawdza się, zarówno jako auto firmowe jak i rodzinne. A jeszcze ten automat - CHCE SIĘ JEŹDŻIĆ. Miałem wiele innych aut ale to jest wyjątkowe. Wcale się nie dziwę że trudno kupić.
nie kupujcie tego
Najgorsze auto jakie dotychczas posiadałem. Psuje się na okrógło ma 36000 przelotu i często nie odpala spalanie 11/100 też nie jest olśniewające. ma dopiero 2 lata a już wymienione zostały wszystkie części elektroniczne. zapewniano mnie że toyota to niezawodność a tu dupa jasiu karuzela. z rok kończy się leasing i czas pozegnać się z tym autem raz na zawsze.
Ps. Pozdrawiam serwis w Rumii
Ps. Pozdrawiam serwis w Rumii
Jest O.K
Ja kupiłem Verso 2.0 /04 model 05 niedawno i jak narazie jestem zadowolony z eksplatacji tego auta,po pierwsze jest ekonomiczne a to się liczy,komfort jazdy też niczego sobie lecz mogłoby być cichsze,no na pewno wymaga szacunku co do jakości paliwa ale to jest podstawa co do tego typu auta.Moim mankamentem jest książka serwisowa i instrukcja obsługi w języku Duńskim.
Toyota Corolla Verso
mam toyote corolle verso rocznik 2005 i jestem z tego auta bardzo zadowolona! W środku jest dużo ciekawych funkcji i z zewnątrz robi wrażenie. Autko na trasie spisuje się super i jest to auto z klasą! Jednym słowem ludzią opadają szczęki na jego widok. Polecam bo auto jest warte kupienia!
verso 2.0
Moja żona ma Verso 2.0 z 2003 roku. Dodatkowe wyposażenie to nawigacja kolorowa z kamerą cofania, kierownica wielofunkcyjna, automatyczne światła, el szyby i lusterka, klimatronik, ... + kilka drobnych bajerów.
Spalanie na trasie z czterema osobami i bagażem to 5,5 litra przy spokojnej jeździe.
170 000 km i zero usterek.
Super. Ja miałem sedana z USA i też był niezawodny
Teraz mam Land-ka 3.0 z 2001 roku też z salonu na leasing i 360 000 km bez problemu.
Mam też dostawczaka Hiace 2,4 d i też z salonu, 580 000 od 1997 roku,
wymieniłem węża pomiedzy chłodnicą a silnikiem i końcówki wtryskiwaczy przy 400 000 bo kopcił na zimno.
Pisze specjanlie że auta są z salonu bo jest to ważne dla kogoś kto dużo jeździ aby znał historie auta i dbał od początku jeśli chce się długo cieszyć samochodem.
Spalanie na trasie z czterema osobami i bagażem to 5,5 litra przy spokojnej jeździe.
170 000 km i zero usterek.
Super. Ja miałem sedana z USA i też był niezawodny
Teraz mam Land-ka 3.0 z 2001 roku też z salonu na leasing i 360 000 km bez problemu.
Mam też dostawczaka Hiace 2,4 d i też z salonu, 580 000 od 1997 roku,
wymieniłem węża pomiedzy chłodnicą a silnikiem i końcówki wtryskiwaczy przy 400 000 bo kopcił na zimno.
Pisze specjanlie że auta są z salonu bo jest to ważne dla kogoś kto dużo jeździ aby znał historie auta i dbał od początku jeśli chce się długo cieszyć samochodem.