Widok

Toyota Corolla Verso

Wraz z dziewiątą już generacją Corolli Toyota dociera do większej liczby klientów, starając się w pełni zaspokoić oczekiwania jak najszerszej europejskiej publiczności. W ofercie figuruje pięć różnych modeli samochodu oraz sześć różnych typów silników. Nowa Corolla Verso ma stawić czoła konkurencji w segmencie wielofunkcyjnych minivanów. Verso charakteryzuje się dość odważną sylwetką, którą ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

SAMURAY

czy to suzuki Samuray, czy w ogóle jakiś japończyk?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Samuray

Nie wiem czy to Suzuki Samuray,czy tak piszesz o japończykach w ogóle czy o toyocie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pozbyłem się hura,...

Wkońcu pozbylem sie Samuraja z 2005 roku , udało mi się sprzedać za 21000 tego złoma. Potwierdzam Nuda ,ale w końcu to już dziadek, , trzeba być Jeleniem żeby płacić 25000 za to dziadostwo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Pod przednim zderzakiem na środku.

opinia corolla verso 2,0 D4D 90kM diesel

Jeżdżę od 6ciu michów.Ponad 4 tyś .bez uwag.Najlepsze paliwo leję .Wygoda ,wysoko widoczność super,zawieszenie ok.Na autostr.160km/h w 4 osoby z klimą 6,5l na 100km.W 2 osoby w normalny dzień bez klimy 90-120 km/h schodzę nawet poniżej 5l/100km.Zalecam dbać o wszystkie płyny,wlewać najlepsze paliwo,dbać o wtryski.Nie miałem jeszcze tak wygodnego auta w życiu a miałem ich ponad 20.Aha opony i zawieszenie bardzo ważna rzecz.Sprawdzajcie teleskopy szczególnie przód.Dbajcie o nią a się odwdzięczy niezawodnością.Nie myślę o innym aucie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

verso 2.0d4d .06

Bardzo fajne auto. Liczę na to że będzie się sprawować tak jak moje poprzednie polo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam

ja mam taką toyotkę z 2002r.i nie narzekam jak każde auto w standardzie jest nijakie ale można kupić cudo .jest super autem rodzinnym .ja mam w swojej kamerę cofania ,nawigację ,webasto ,fotele da dzieci w tylnej kanapie i wielo funkcyjną kierownicę .I co które auto tej klasy i z tego rocznika ma takie wyposażenie ? jakiś Opel czy tandetny Ford .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

serwis

zapraszamy usterka zniknie po wizycie

carolla verso 2 l.

Ja mam problem z rozruchem na ciepłym silniku co robić,trzęsie przez parę sekund silnikiem po czym w męczarniach odpali, na zimnym nie ma problemu rocznik 2004- radźcie.Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 20

super auto

Posiadam Toyotę z 2002r 2l, 90km auto rewelacja nie ma konkurencji w swojej klasie posiadam je od miesiąca idealne auto rodzinne.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

dobre autko

Mam taki samochodzic z 2002r zrobiony w japoni i naprawde polecam jezdzi i nie psuje sie to jest najwazniejsze.Dodatkowo mam kamere cofania z nawigacją .Rewelacja i jeszcze jedno te autko w latach 2002-2004 jest tanie w czesciach jakby co
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

nuda,ale i spokój na lata

1.8vvt-i 02.2003r. mam od czterech lat,teraz 143tys.km i ja wymieniłem żarówki na tungsram night bo fajnie świecą.auto poza tym ciut głośne po przekroczeniu 105km/h ,duż schowków,dynamiczny silnik -palanie w normie.moja wersja to 'japończyk' i jeśli ktoś chce porządnego auta to polecam takie z JTD w numerze vin na początku-dlaczego?nie trudno się domyślic
no podsumowując nuda ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

drek

mam toyote carolle verso i na razie nie nazekam na nia jest fajna wygodna i ztylu i sprzodu jedynie to troche za mocno slychac silnik w srodku a tak bez zarzutu idzie jak wicher spalanie tez w normie jak na motor 1,8 czyli 7,7 na 100km troche denerwuje tez skrzynia biegow bo mam MMT ale jak dojdzie do 5 biegu to jest juz oki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

corolla verso 1.8 02r.

Świetne auto-taki większy hatchback.Pełno schowków a możliwość przesuwania,składania i wyjmowania tylnych siedzeń to .... Miałem przedtem diesla i się martwiłem,ale silnik vvt-i jest bardzo elastyczny dzięki zmiennym fazom rozrządu, 136km i 170nm w trasie 5tkę można wrzucić już przy 50tce!Spalanie jest 1.6l większe niż w oplu dtl,ale nie padnie mi sprężarka wtryski czy dwumas,a i verso ma łańcuch rozrządu ;-))))
A czy auto jest nudne czy nie to indywidualna sprawa-konkurencja z tego roku w tej klasie nie powala...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

verso 1.8 11.2002r.

Super auto,mam od 2lat przebieg 147tys i aż chce się jeździć,choć przy tych cenal paliwa trzeba uczyć się ekonomicznej jazdy.Podobno niezawodność toyoty skończyła się wraz z przeniesieniem produkcji do europy,ale moja to Japan.Jak ktoś szuka dobrej sztuki to polecam te z JTD na początku numeru vin,czasem lepsze 10 letnie niż 3 letnie.Dobry i mocnu silnik na łańcuszku rozrządu,sztywne zawieszenie i precyzyjny układ kierowniczy-może ciut faktycznie nudno ale dokładnie,cicho i niezawodnie.Ja jestem zadowolony,to moje 3auto i polecam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Corolla 2002, D4D, 90 KM, przebieg 240 000 km

Auto ma 9 lat, w tym czasie wymieniłem raz bendiks od rozrusznika, chyba niepotrzebnie termostat i kilka żarówek. Jak czytam komentarze trolii, którzy jeżdżą starymi sypiącymi się bmw, golfami czy fiatami i opowiadają o wadach toyoty to można tylko się uśmiać. Nic mnie nie zniechęci do toyoty, czekam na nową wersję corolli podobno 2014 rok. Warto poczekać.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

czujnik temperatury zewnętrznej

Kto wie gdzie się znajduje czujnik temp.zew. W radiu pokazuje mi -30 i się nie zmienia
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8

verso 2.0

Moja żona ma Verso 2.0 z 2003 roku. Dodatkowe wyposażenie to nawigacja kolorowa z kamerą cofania, kierownica wielofunkcyjna, automatyczne światła, el szyby i lusterka, klimatronik, ... + kilka drobnych bajerów.

Spalanie na trasie z czterema osobami i bagażem to 5,5 litra przy spokojnej jeździe.
170 000 km i zero usterek.
Super. Ja miałem sedana z USA i też był niezawodny
Teraz mam Land-ka 3.0 z 2001 roku też z salonu na leasing i 360 000 km bez problemu.
Mam też dostawczaka Hiace 2,4 d i też z salonu, 580 000 od 1997 roku,
wymieniłem węża pomiedzy chłodnicą a silnikiem i końcówki wtryskiwaczy przy 400 000 bo kopcił na zimno.

Pisze specjanlie że auta są z salonu bo jest to ważne dla kogoś kto dużo jeździ aby znał historie auta i dbał od początku jeśli chce się długo cieszyć samochodem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Toyota Corolla Verso

mam toyote corolle verso rocznik 2005 i jestem z tego auta bardzo zadowolona! W środku jest dużo ciekawych funkcji i z zewnątrz robi wrażenie. Autko na trasie spisuje się super i jest to auto z klasą! Jednym słowem ludzią opadają szczęki na jego widok. Polecam bo auto jest warte kupienia!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jest O.K

Ja kupiłem Verso 2.0 /04 model 05 niedawno i jak narazie jestem zadowolony z eksplatacji tego auta,po pierwsze jest ekonomiczne a to się liczy,komfort jazdy też niczego sobie lecz mogłoby być cichsze,no na pewno wymaga szacunku co do jakości paliwa ale to jest podstawa co do tego typu auta.Moim mankamentem jest książka serwisowa i instrukcja obsługi w języku Duńskim.