Widok

Trabant 601

Trabant, na równi z Fiatem 126p, kształtował polski rynek motoryzacyjny przez długie lata. Nieskomplikowana konstrukcja, niskie koszty eksploatacji oraz cena powodowały obromną jego popularność. Dziś, w dobie 16-zaworowych silników, poduszek powietrznych, komputerów pokładowych i układów antypoślizgowych Trabant wydaje się po prostu przeżytkiem.Określeń na Trabanta jest dużo. 'Trampek', ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

trabant 601

Mam już trzeciego Trabanta w swoim życiu , samochód szybki nie jest ale ja nie oczekuję prędkości , najważniejsza jest frajda i przyjemność z jazdy , oczywiście mówię tu tylko i wyłącznie o dwusuwie , mieszkam w woj. świętokrzyskim a swoimi Trabantami objeździłem Czechy i Sudety- bez problemów , ZWICKAU - dziękuję za tak fajny samochodzik.

trabi

ile waży trabant

ogień w szopie

a gdyby do "trampka"upchnąć silnik z s3 pierwszej generacji

pospolstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co za wiesniaki i analfabeci

TRABI 2.0

Mam Trabiego z 2 litrowym silnikiem Opla przyspieszenie super,BMW tylko moze wąchać spaloną gumę z opon ...

mydelniczka polo 1.1

kumpel miał kiedys takie cudo na pola ,buta miał konkretnego ,ale w baku wir :)

BRUUMMMM 3

przy wcześniejszym się nie podpisałem

bruummmmm 2

TRABI JEST BARDZIEJ NIŻ PEŁNOLETNI.... ROCZNIK 64'

bruuummmmm na mrozie

mój stał ponad 3 miechy na parkingu... z różnych względów... ale jakąś chwilę temu (tydzięń)podreptałem na parking... z kluczyka niechętnie odpalał więc krótka rozgrzewka - jakieś 100 m - i z pychu Go - na mrozie minus 8 wieczorkiem i patrzcie państwo... pali hula i jeszcze nie ma dośc.... tak jak moja wsk 125 ccm....... TRABANT RLZ...

Trabant DAS AUTO VW Plastik 666

jezdze starego furą 1,1 gazwonik , po za wymianą pompy ham, oleju , filtrów , i butli bo na starą nie miałem papierów wiekszych wydatków nie miałem, max jechalem 130km/h na benie , w moim mieście jest pare takich autek ale muj ma bardzo oryginalne kolory , pomarańcz z zółtym , niedługo szykuje się malowanie na czarny mat ew na khaki, maska czarny mat, dorobi się skurzanej tapicerki, pali no od ciezkiej nogi zalerzy , trasa niecale 7 l , ale j...ny po miescie takie jazdy po 2 km i postuj ponad 15l gazu 9,5-10 na 100 , ma 40 Km ale jeszce nie widzialem zeby jakiś na 3 biegu oponami kręcił z tą mocą ,

najlepszy samochodzik

mialem dwa TRABANTY jednego z 1990 roku prawdziwa perelka ze wszystkim a drugiego z 1991 dla inwalidow oba zniszczylem a to byl straszny bląd!teraz mam trabiego z 1977roku i prosze wszystkich o pomoc chcem go wyremontowac 100% orginal potrzebny wyglad i dane techniczne tego roku produkcji

Witam mam jednego trampka w niezłym stanie , trabiego posiadam od 10 roku życia i jestem z niego bardzo zadowolony . Trabim przejechałem około 150 km i sprawuje on się bardzo dobrze pozdrawiam Damian

Trabant 601

stuningowany lepiej jeździ

spraedam 601

sprzedam w dobrym stanie i z papierami,zarejestrowany

trabant 126p

mowisz że masz z silnikiem f 126p??? prosze napisz mi na e-mail jak to zrobiłeś i kilka fotek virussek@op.pl sam chce zrobić trabanta z silnikiem od malucha jeżeli jeszcze ktoś inny ma taką przeróbke (udaną) to proszę niech pisze na e-mail
Pozdrawiam!

ekipaodusterek.pl
n71.pl [;

tyle na temat trabantow ;p

to super auto

co tu pisać to auto ma coś w sobie ten warkot 2sówa super!!!!!!!!!!!!!!

he he

juz całkiem całkiem mój trabant wyglada jeszcze tylko kilka dni i w trase kupiłem elektroniczne odcięcie paliwa ponieważ kranik jest zepsuty ale bajer mówie wam już paliwko nie ucieknie i tylko 60zł warto pozdro wszystkim pyrkomaniakom

trabant super

Trabant jest jak elegancki samo hod ponieważ jest lepszy od TICo. A tico to taki złom że szkoda pisać. Hyba każdy wie że tiko po przejechaniu 20 cm ropada sie.

trabant lepszy niż tico

trabant jest leszy od tico ponieważ tico śmierdzi marchewkami