Widok

Trądzik

Proszę o nazwę jakiegoś dobrego leku na trądzik, mam bardzo duży problem z pryszczami u mojego syna i nie wiem co będzie skuteczne i szybko zadziała. Z góry dziękuje za odpowiedz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wypróbujcie może olej kokosowy. Dla mnie to coś co "odkryłam" ostatnio. Myślę że warto http://olejkokosowy.zdrowylink.pl/olej-kokosowy-zastosowanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
krem skinoren w aptece bez recepty plus zel do mycia cery tradzikowej Bioderma Sebium
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
również uważam, że powinnaś wybrać się z synem do dermatologa.
oczywiscie, ze dermatolog. na wlasna reke mozesz mu tylko zaszkodzic. jednemu pomoze lek X, innemu nie.
a do tego regularne wizyty u kosmetyczki, ktora te skore porzadnie oczysci i usunie to co martwe i blokuje pory - bez podrazniania i rozsiewania bakterii.

W domu mozna co najwyzej porozsiewac

Skinoren mialam oakzje stosowac, na dluzsza mete przesusza skore jak kazde kwasy, bez maseczek i zabiegow nawilzajacych nie wyjdzie.
Zalezy jaki tradzik, odmian jest cala masa. I zgaduje ze kazda sie leczy nieco inaczej.

2x pomysl zanim pozwolisz synowi wcisnac niesterydowe sterydy typu Izotek
dwa- tradzik jest naturalny dla pewnego wieku burzy hormonalnej, i czasem lepiej po prostu nalezycie dbac o higiene niz walczyc z pryszczem rozwalajac cala reszte i obciazajac skore kwachami, sterydami czy antybiotami.
Zalezy jak bardzo dokuczliwy jest ten tradzik i ile lat ma syn :)
Nieprawda, Ja zaczelam tradzik jak mialam 12 lat, teraz mam 24 i mi nic nie pomaga! Chodzilam do 2 dermatologow, bralam hormony i to rozne, bo ginekologow mialam juz z 10...u kosmetyczki bylam raz... i nigdy moja cera nie wygladala ladnie...
Dobre na trądzik jest epiduo!
Zgadzam się to bardzo dobry i sprawdzony lek.
Właśnie dostałam receptę na ten lek, jutro zaczynam leczenie ale czytałam opinie w necie i wszyscy zadowoleni także może w końcu będę miała trądzik z głowy.
na pewno niech myje twarz mydłem Protex Ultra. Twarz myje się ok 30 sekund, plecy i dekolt 60 sek
Dobrym pomysłem jest zawalczenie z trądzikiem od zewnątrz.Tabletki które bardzo dobrze się sprawdzają to IQFACE.Te tabletki plus dobre kosmetyki i można się pozbyć natrętnego problemu jakim jest trądzik.
Nie wiem czy słyszałaś o trądziku różowatym, który może być w limfie ????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeżeli chodzi o IQFACE to dziewczynie zapewne chodziło o trądzik młodzieńczy.I w pełni się z nią zgodzę żę z tym problemem dzięki tym tabletką można się uporać bardzo szybko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
...a może skorzystać z bezpłatnej konsultacji http://www.tradzikowo.com ?

Z całą pewnością , w trakcie wizyty ( zaznaczam bezpłatnej !) można dowiedzieć się, czy dotychczasowa pielęgnacja domowa jest prawidłowa, jakie błędy popełniało się w pielęgnacji, jakie kosmetyki powinno się używać ( również w oparciu o dostępne kosmetyki rynkowe m.in apteka i sieć drogerii) w jaki sposób poradzić sobie, by w warunkach domowych, zmniejszyć objawy trądziku i wiele innych informacji, a wszystko to w trwającej prawie 30 minutowej konsultacji .

Serdecznie zapraszamy do rezerwacji terminów:
tel: 505 789 087
Zdecydowałam się na zastosowanie tabletek IQFACE.Po trzech miesiącach stosowania decyzję uważam za słuszną.Po trzech miesiącach stosowania problem zniknął.Skóra jest zdrowa bez nowych wyprysków.Uważam że pozbyłam sie problemu skutecznie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
gosia furia i boczniak zachwalajacy IQFACE to ta sama osoba. Robi te same bledy w pisowni i tak samo konstruuje zdania.

:D
uwielbiam to wylapywac niach niach
Zdecydowałam się na IQFACE i wcale nie żąłuję swojej decyzji.Wyglądam zdecydowanie lepiej niż jeszcze przed dwoma miesiącami.
Dokładnie mogę tylko potwierdzi świetne działanie tych tabletek.A wiem co pisze bo nie jedną rzecz juz przetestowałam aby pozbyć się trądziku.Przy tych tabletkach wystarczyły trzy miesiące i w końcu ze spokojem i bez stresu mogę spojrzeć w lustro

Inne tematy z forum Zdrowie

Psychiatra doktor Piasecki Gdańsk Wałowa ktoś coś wie? (8 odpowiedzi)

Podobno dobry lekarz ale nie wiem. Któraś z pań sie u niego leczy? Depresje, menopauzy? Napiszcie...

poszukiwany dobry ortopeda (23 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Polecicie jakieś dobre męskie perfumy? (19 odpowiedzi)

W cenie do max 200 złotych ( na pewno nie dam za perfumy 5 stów jak zdarza sie niektorym)....

do góry