Widok

Traficar

Witam wasze opinie o autach traficar cenna uslugi itd dostal ktos jakis rabat darmowy przejazd?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Auta jak auta...sluza zeby sie przemiescic z punktu a do punktu b :-P cena spoko, za trase zabianka-wrzeszcz dolny zaplacilam 13zl. Nie trafilam jeszcze na darmowy przejazd :-)
A czy tez zdarzylo co sie ze auto bylo uszkodzone

nie ale w regulaminie jest, że jeśli auto jest uszkodzone to należy to zgłosić ;) po pierwsze po to żeby zapewnić bezpieczeństwo sobie i innym kierowcom, po drugie żeby później ktoś nie zgłosił tego po tobie i ciebie nie pociągnęli do odpowiedzialności za uszkodzenie.
INSTAGRAM: unbake_my_heart_

Soundcloud: https://soundcloud.com/inga-koz-owska

To Ty Ciacho umiesz jeździć? W Twoim fachu to się woła kierowcę. A w Twojej płci tym bardziej xD
Jak jeszcze umiesz podać suflet czekoladowy z serem pleśniowym, który trzyma pion, no to Żabianka jawi mi się miejsce wartym odwiedzenia .... xD

Sorry Michał, że wciąłem się w wątek. To Ciacho mnie skusiła ... xD
O traficar nie wiem nic, poza tym, że facet nie wsiada, jeśli ma wybór, do corsy, aurisa czy innej fiesty.
No tak. Ale ja jestem heteroseksulanym antyspołecznym rasistą i pijam spirytus z colą z kapką limonki i kostką lodu, więc proszę to miej na uwadze, że żyję w innym świecie.
Pozdrówka ziomek :-))

a no jeżdżę :P prawie od dekady :P
wcale nie przeszkadza to w byciu na miejscu pasażera a z drugiej strony nie skazuje na łaskę szofera xD lubię mieć w życiu wybór :)

suflety trzaskam, te ciemno czekoladowe z lazurem lub bursztynem również ;)
INSTAGRAM: unbake_my_heart_

Soundcloud: https://soundcloud.com/inga-koz-owska

W jakim to kraju 8-latkom dają prawo jazdy?

Kruku ty to jednak kochane ptaszysko jetes ;-)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (726 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry