Widok
Tragedia
Wymienię "kilka" minusów
-Brudne łazienki
-Brudno woda w basenie
-Dziurawe boisko
-Brak interwencji nauczycieli na przerwach
-Kradną
-Przemoc fizyczna i psychiczna brak interwencji nauczycieli przykład: Koledzy koledze ściągają majtki i robią mu zdjęcia.
-W bibliotece jest hałas jakich mało. Ktoś kto się zajmuję biblioteką powinien to opanować, a Sobie nie radzi ;)
No to czas przyszedł czas na pozytywy ;)
-Komputery w bibliotece
-Wiele konkursów
-Wiele kółek
-Brudne łazienki
-Brudno woda w basenie
-Dziurawe boisko
-Brak interwencji nauczycieli na przerwach
-Kradną
-Przemoc fizyczna i psychiczna brak interwencji nauczycieli przykład: Koledzy koledze ściągają majtki i robią mu zdjęcia.
-W bibliotece jest hałas jakich mało. Ktoś kto się zajmuję biblioteką powinien to opanować, a Sobie nie radzi ;)
No to czas przyszedł czas na pozytywy ;)
-Komputery w bibliotece
-Wiele konkursów
-Wiele kółek
Chciałabym to zobaczyć, ponieważ bywam tam często po dziecko i po przeczytaniu tego postu czekając na pocieche przeszłam sie po toaletach, jak zawsze są czyste. Na przetwach zawsze widzę dyzurujących nauczycieli. Myslę, że to stek bzdur napisanych przez niespełnionego ucznia/uczennicę, albo zpretensionego rodzica, bo co, dziecku sie nie wiedzie w szkole?....Smutne. Stawiając oskarżenia, trzeba miec na nie dowody.
Dowody!! proszę sobie wejść do toalety na parterze. Moje dziecko nie chce z niej korzystać bo jest stara i obskura, sama bym się bała w niej załatwić. Co pani plecie, że wszystko jest w porządku. Szkoła Pani płaci za pozytywne posty???? a ten odrzucający zapach na wejściu do szkoły Pani tez nie przeszkadza dla mnie tragedia......