Widok
Tragedia
NIe wiem kto wypisuje te "świetne " opinie, chyba podstawieni ludzie... Ja tam byłam i na prawdę odradzam. Poza tym,że jest to lokal prawie nowo zrobiony ale widać na każdym kroku niedociągnięcia... A teraz co najważniejsze dla przyszłych osób które planują imprezy. Jedzenie jeszcze jakoś tam wygląda ale nic poza tym... Poza tym zapach... Wydają jedzenie przenosząc je przez korytarz z kuchni , z której śmierdzi jakimś starym olejem... Poprostu ten zapach unoszącego się pieczonego tłuszczu dyskfalfikował resztę pozytywnych wrażeń,które miałam. Poza tym w budynku mieści się sklep nocny do którego lepiej nie podchodzić bo 3 razy chcąc kupić papierosy kręciły się tam podejrzane typy i bałam się ,że zaraz będę zaczepiana itd...
Jeśli ktoś chce skorzystać to szczerze odradzam,za te same pieniądze ,które zostały wydane polecam inne bardzo fajne i przyjazne lokale.
Jeśli ktoś chce skorzystać to szczerze odradzam,za te same pieniądze ,które zostały wydane polecam inne bardzo fajne i przyjazne lokale.
Moja ocena
Merkury
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: 2
jakość potraw: 2
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 1
1.8
* maksymalna ocena 6