Merkury

Sale okolicznościowe

Gdynia, Zamojskiego 2

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam wątek zamknięty Jedzenie dość smaczne. Cała reszta to porażka. Po przyjściu było bardzo...
~Gość
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 stycznia 2018

Rozczarowanie wątek zamknięty Tydzień przed imprezą zadzwonił do nas szef z informacją, że w dniu...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 maja 2017

zdecydowanie nie polecam wątek zamknięty Byłem na imprezie okolicznościowej. Jedzenie bardzo smaczne, ale niestety...
~mumin
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 maja 2016

odradzam wątek zamknięty Miałam w restauracji Merkury komunię. Na sali były trzy komunie, o czym...
~0primo
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 maja 2015

spóżniona - opinia wątek zamknięty W ogule masakra !!! na wstępie wchodzisz przez sklep monopolowy na sale...
~spóżniona
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 25 czerwca 2013

Wesele w Merkurym wątek zamknięty Jestem nieco zdziwiona negatywnymi opiniami, które przeczytałam chcąc dokonać...
~Magda i Piotr
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2014

MASKARA wątek zamknięty Zgadzam się w 100% z poprzednią opinią. Dodam jeszcze, że podłogi lepią się...
~Witold
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2014

Merkury Gdynia wątek zamknięty Kiedys karpatka, teraz nowy wlasciciel nowy duch w tym idzie :) merkury...
~Dzuma
2

dodano: 21 maja 2011

Ocena pozytywna - z wyjątkiem dziurawego podjazdu do motelu wątek zamknięty Pokoje ładnie urządzone, czysto, miła obsługa. Miło można spędzić czas na...
~Kamil
-

dodano: 23 października 2013

Restauracja Cafe Karpatka POLECAM wątek zamknięty Świetna sprawa z tą Karpatką. Z bardzo słabej można powiedzieć knajpy...
~Adam
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 października 2010

opinia wątek zamknięty hm, taki sobie lokal,jedzenie no bez przesady nic nadzwyczajnego, poza tym...
~jarek
-

dodano: 20 listopada 2011

Tragedia wątek zamknięty NIe wiem kto wypisuje te "świetne " opinie, chyba podstawieni ludzie... Ja...
~natka76
1

dodano: 31 lipca 2011

Polecam wątek zamknięty Byłam na imprezie okolicznościowej z zakładu pracy, jestem mile zaskoczona...
~Gosia
-

dodano: 15 sierpnia 2011

Polecam wątek zamknięty To była moja 1 wizyta w nowej karpatce i jestem mile zaskoczony, ładny...
~Bartek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 24 listopada 2010

Elżbieta - opinia wątek zamknięty Bardzo miła obsługa kompetentna i serdeczna. Jedzenie w bardzo przystępnych...
~Elżbieta
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 28 października 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry