Widok

Tragedia.

Zamówiłam pizze capriciosę oraz chicken, pierwszy kes i.... wielkie rozczarowanie. pizza kompletnie bez smaku, totalne zero.. nie wiem kto jest tam kucharzem ale chyba sie nie nadaje do tej pracy. zaluje ze wydałam na nich pieniadze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po wielokrotnym rozczarowaniu pizzami z różnych przybytków postanowiłam zrobić ją samodzielnie. Wyszła wyśmienita. Od tamtej pory przygotowuję pizzę samodzielnie we własnym piekarniku. Zajmuje mi to jakieś 10 min wyrobienie ciasta i 20 min. pieczenie. Ciasto cieniutkie, chrupkie ale trzyma się w poziomie bez względu na to co jest na wierzchu. Polecam samodzielność. Przynajmniej mam pewność że nie wcinam starego bekonu i produktu seropodobnego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ciasto drożdżowe musi "dojść do siebie" przez kilka godzin
więc pizzy nie zrobisz w 30 min.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Oryginalną włoską pizzę robi się bez drożdży
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry