Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Słabiutko i nieświeże potrawy wątek zamknięty Byliśmy dzisiaj w 5 osób. Zamówiliśmy dwa barszcze czerwone, pierogi z...
~Macias
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 lipca 2014

Teagedia wątek zamknięty Zamówiliśmy przez telefon 2 zupy i 2 dania. Po kolei: barszcz chyba z paczki,...
~Mario
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 grudnia 2013

Syf! wątek zamknięty Chyba pierwszy raz pisze ocene lokalu i nigdy przedtem nie bylem do tego tak...
~Michał
1

dodano: 20 stycznia 2013

Polecam pizzę Quatro stagioni wątek zamknięty Czytając wpisy moich poprzedników wydaje mi się, że byłem w innym barze. A...
~Cezary
-

dodano: 30 września 2013

nie wątek zamknięty wspolnie z kolezankami chcialysmy zjesc szybko i smacznie. trafilysmy do tego...
~jola
-

dodano: 18 lutego 2013

żenada i rozczarowanie wątek zamknięty Do baru Anatol przychodziłam dość często-ale było to kilka lat wstecz.Było...
~Justyna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 29 listopada 2012

Tragedia. wątek zamknięty Zamówiłam pizze capriciosę oraz chicken, pierwszy kes i.... wielkie...
~Aśka
3

dodano: 21 października 2012

Normalnie nie oceniam ale to miejsce zasluguje na ocene wątek zamknięty Zlozylismy zamowienie, dostalismy tylko polowe zamawianych dan, a o drugiej...
~Para
-

dodano: 9 września 2012

Żenada wątek zamknięty Mialam ochotę na placek po cygansku, po wpisaniu tego w Google wyskoczyla nam...
~Oliwia
-

dodano: 14 czerwca 2012

rozczarowanie... wątek zamknięty Witam, Po mojej ostatniej wizycie w Bistro Anatol wykreślam ten lokal z listy...
~Anna
1

dodano: 1 czerwca 2012

MASAKRA!!! wątek zamknięty Jestem bardzo niemile zaskoczona jakością jedzenia, jakie ostatnio otrzymałam...
~ADA
-

dodano: 30 maja 2012

Zimne i średniosmaczne jedzenie wątek zamknięty Zamówiłem lasagne ze szpinakiem, z zewnątrz gorące, a w środku zimne. Jedyny...
~majki
-

dodano: 24 maja 2012

Paskudztwo wątek zamknięty Wczoraj miałem okazję jeść w Anatolu,bardzo miła i szybka obsługa,zamówiłem...
~Wojciech
-

dodano: 26 lutego 2012

syf na kiju wątek zamknięty Jednym slowem tragedia. Zupki, obie kwasne i kompletnie niesmaczne! Drugie...
~Marzena
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 18 września 2011

Dobrze, ale nie świetnie... wątek zamknięty Chodzę do Anatola często, nawet jestem stałą klientką, i bardzo mi się tam...
~Natalia-z-Gdyni
-

dodano: 8 czerwca 2011

A było tak dobrze... wątek zamknięty ... Anatola znam od przynajmniej 6 lat i bywałem tam regularnie, poznałem...
~Mopar
-

dodano: 14 kwietnia 2011

Dobre jedzenie za atrakcyjną cenę. wątek zamknięty Polecam Bistro Anatol. Odwiedziłem już kilkukrotnie ten przybytek. Tak więc:...
~gdynianin_76
-

dodano: 24 marca 2011

Alex - opinia wątek zamknięty Bardzo smacznie, porcje też nie małe. Spokojnie można się najeść :) Cena też...
~Alex
-

dodano: 13 grudnia 2010

jesli nie masz nic lepszego wątek zamknięty zamowilismy pizze, ciasto lekko slodkie jak na moj gust, ogolnie ocenia ja na...
~adam
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 22 listopada 2010

lunch i kefirek wątek zamknięty jestem stalym klientem Anatola; pisze bo od jakiegos czasu doszly tzw....
~piotr
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 października 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
41

35

wątków

do góry