Widok
Tragedia
Pierwszy raz spotkałam się z takim zlekceważeniem klienta.Zamawiam w tino pizze czesto i wczesniej bylam zadowolona z jakosci jej wykonania jak i z obslugi w tym miejscu .Zdazyla sie jednak sytuacja gdy pizza przyjechala doslownie surowa no coz zdaza sie przywieziono druga ta byla idealna.Dzis zamowilam pizze taka sama jak zawsze 5 dowolnych sladnikow familijna informuje osobe odbierajaca zamowienie ze prosze aby byla dopieczona widocznie ktos poczul sie urazony i na zrobil mi na zlosc zakalec malo to poprawa to samo po raz drugi twarda cebula z wierzchu pizza upieczona od spodu i w srodku zakalec tragedia .Pani przez telefon proponuje mi pizze na cienkim ciescie twierdzi ze to wina podwojnej ilosci sera gdybym chciala na cienkim ciescie nie zamawiala bym w tino to po pierwsze a po drugie wczesniej z podwojnym serem nie byla surowa a teraz nagle jest podziekowalam pani pizza trafila do smietnika nie uslyszalam przepraszam tylko prooooszę .Identyczna pizze zamowilam u konkurencji byla odpowiednio dopieczona .Nie polecam chodz musze przyznac ze ta sytuacja bardzo mnie zdziwila tak nie traktuje sie stalych klientow .
Moja ocena
Pizza Tino
kategoria: Pizzerie
obsługa: 2
menu: 3
jakość potraw: 1
klimat i wystrój: 2
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 1
2.2
* maksymalna ocena 6