Widok

Tragedia

Przede wszystkim brudno! Poszłam tylko dlatego, że miałam kupiony kupon w Klubie Zniżek. Keratynowe prostowanie włosów nie wyprostowało mi włosów... już pani fryzjerka po umyciu mi włosów musiała je układać z prostownicą.. pieniądze w błoto. Poza tym przez telefon słyszałam, jak pani fryzjerka mówiła klientkom, że zabieg jest w salonie za taką sama cenę, jak w Klubie Zniżek, a nie 600 zł, jak było podane, więc nie dość, że zabieg nieudany, to oszukała Klub Zniżek.. Bardzo brzydko...
Moja ocena
ABC Hair kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 2

jakość usług: 1

kreatywność: 1

klimat i wystrój: 1

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

1.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam serdecznie:-) wprowadzają wszystkie portale w błąd klientów to nie jest zabieg który prostuje włosy ,tylko regeneruje. I klienci niektórzy myślą ze będą mieli proste włosy na blachę jak po tradycyjnym chemicznym prostowania. A ten zabieg zamyka łuskę włosy po czym włosy się nie pusza ale nie SA mega proste:-) przykro nam ze nas tak Pani oceniła ale cóż tylko klienci z tanich portali dodają takie opinie . zgodzilysmy się na wystawieniu na portalu tylko dlatego ze SA tu remonty i ogromne utrudnienia na dzielnicy . nie musimy korzystać z takiej formy reklamy bo to tylko antyreklama,i dlatego unikamy takich sytuacji. Ale te firmy same nagabuja do uczestnictwa. Ale należy zaprzestać stanowczo.pozdrawiam serdecznie :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadzam się z opinią Pani Ani!
Ja też poszłam na prostowanie włosów, a wykonywałam już wcześniej ten zabieg i wiem jakie powinien być efekt. Muszę przyznać, że to co uzyskała właścicielka salonu ABC Hair przeszło moje najśmielsze oczekiwania! wyszłam ruda!zaznaczam, że włosy mam blond. był to efekt przepalenia włosów prostownicą!
W ramach reklamacji zaoferowano mi farbowanie rudych strąków, zmywając przy tym całą keratynę, za którą zapłaciłam 200zł!
Teraz mam włosy żółte, niestety jak próbowałam się umówić na kolejny termin reklamacji Pani właścicielka zaczęła się wykręcać, a najgorsze jest to że nie usłyszałam od żadnej z Pań słowa PRZEPRASZAM! Uważam, że mi się należało!
Żenada!Ostrzegam przed tym miejscem!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam Panią serdecznie ,nikt się nie wykrecal z poprawy tego . produkt niezawiera fformaldehydu dlatego przy wysokiej temperaturze mogą zrobić się rude. Ale dobrze Pani wie ze to wina młodej pracownicy . i przykro mi ze była Pani taka mila i została Pani obsluzona tego samego dnia ,żeby była Pani zadowolona. Proszę używać odpowiednich szamponow i odzywek po prostowania a efekt się Pani utrzyma .większość osób które wykonują ten zabieg nie kupują szamponow i odzywek ,a powinny być używane tego samego producenta:-)
ja tez nie polecam a tłumaczenie że sie wystawia na gruponie dlatego żer sa remonty mało ciekawe poz tym jeżeli chce sie przyciągnąć klientów to raczej powinno sie choć troche postarać a nie robic na szybcika zeby tylko było ja miałam miec ombre mocca czyli farbowanie całych włosów i rozjaśniane poprzez refleksy a mam spalone blond końcówki masakra
Witam! Kupon zawierał 3 opcje oddzielnie ,nie ze wszystko miała Pani mieć zafarbowane ,były trzy opcje do wyboru. A nie ze wszystko razem ,trzeba przeczytać ofertę. Chyba nikt nie wykona trzech koloryzacji za takaniska niska cenę.poza tym nikt nie znał Pani włosów ze na wodzie 3 % tak rozjaśnia się Pani włosy ,dlatego żeby znać klientki włosy należy przychodzić do tego samego fachowca. A większość osób z kuponów ,chodzi tylko po nowych salonach co maja oferty na portalach ,tak nigdy nikt nie pozna dobrze Pani struktury włosa . zaproponowalysmy Pani następna usługę w promocyjnej cenie ,zeby efekt końcowy był rewelacyjny.Pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry