Widok

Tragedia!

Auto Remont Temat dostępny też na forum:
Naprawa samochodów to po prostu tragedia! Z nieskomplikowaną usterką samochód stał tam 3 dni! Z tego dwa pod warsztatem (sprawdzałem), by wkońcu ktoś się za niego wziął. Wydumane ceny części (przekraczały 100% ceny ze sklepu) ponoc zamawiane z hurtowni. Jak cena z hurtowni może przebijać 100% cenę części z hurtowni? Obsługa też niemiła. Pytam: ile może kosztować taka część?" Odpowiedź:"A co ja jestem Alfa i Omega?" Nie, Alfa i Omega to oni nie są.
Moja ocena
Auto Remont kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 1

asortyment: 1

jakość usług: -

terminowość: -

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Przyczyną przestoju samochodu (jeżeli taki był) był prawdopodobnie brak części, które trzeba było sprowadzić. W wysokości cen są tak duże rozbieżności , że złudne jest kalkulowanie na wyrost. Często złe jakościowo części są tanie i wybiera się części średniej jakości, ale trochę droższe nie wspominając już o częściach firmowych, które naprawdę są drogie. Dla klienta, który wybiera części najtańsze nie zawsze są one dobre a z drugiej strony On nie wie czy część jest dobra i dlatego biorą się takie opinie jak ta. W tym względzie trzeba mieć niestety trochę doświadczenia i znać rynek części samochodowych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry