Widok

Tragiczne

Na początku niewidomy, niedołężny pracownik powiedział że są tylko dwa koty do adopcji z czego jeden jest chory.
Potem, że kotów do adopcji jest 90, pokazał mi klatkę z kotami. Wybraliśmy z mężem jednego, po czym pracownik stwierdził, że do adopcji będzie tylko JEDEN kot i tylko JUTRO.
Nie otrzymałam żadnych informacji. Koty wystawione na stronie schroniska nie istnieją. Dorosły kot kosztuje 25pln. (Ogromna cena)

Klatki są brudne, pordzewiałe. Wszędzie śmierdzi, koty są na zewnątrz, jest ogromny hałas.
Jedynym schronieniem dla kotków jest drewniany domek od szynszyli.

Ogromnie mi było ich szkoda, gdy łasiły się do klatki, jak przy niej staliśmy.

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
25 zł za kota to ogromna cena?!

Przecież za tyle to się nawet kota nie wyżywi przez miesiąc,
nie mówiąc już o tym, że koszt szczepień, środków odrobaczających i przeciwpchelnych jest kilkukrotnie wyższy...
nie mówiąc o badaniach weterynaryjnych, gdyby kot zachorował.
Akcesoria: kuweta, żwirek, transporter, smycz i obróżka to wszystko kosztuje...
A zabawki?
No tak, przecież kot ze schroniska nie potrzebuje zabawek, zbędna fanaberia... a jak potem drapie meble to znaczy, że niewdzięczny, a nie dlatego, że brakuje drapaka.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może dobrze,że nie wzięłaś kota,bo skoro 25 zł jest ogromną ceną...to strach myśleć czym bys go karmiła, nie mówiąc o ewentualnym leczeniu. Chyba ten pan miał rację,że Ciebie zbył...może po prosu dobrze obserwuje ludzi.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie macie rację, ale jednak taka cena zniechęca niektórych - myślę, że wystarczyłoby 5-10 zł, byle tylko koty znalazły dom. Nie wierzę w to, by ktoś, kto fatyguje się do schroniska w sprawie adopcji mógł być złym człowiekiem i głodził potem wziętego kota.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
5- 10 zł za kota ze schroniska ? Kpiny sobie robisz ! Paczka papierosów więcej kosztuje a Ty śmiesz proponować taką kwotę ? Kot powinien kosztować przynajmniej 100 zł , wtedy może ludzie szanowaliby bardzej te zwierzęta i mniej by ich trafiało do schronisk.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

To w ogóle nie powinno nic kosztować !!!JPowinny być wolne datki ...Jak adoptujesz dziecko też dostajesz cennik ? !!!!!! !!! -mniejsze mniej duże więcej !!!Tu chodzi chyba o to żeby dać zwierzakowi ciepły bezpieczny dom ......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziwne...bo ja wchodziłam rok temu do kociarni, żeby wybrać kota i z każdej dużej klatki było wejście do budynku, gdzie koty swobodnie wchodziły i wychodziły. W budynku były półki z kołdrami i kocami i na nich siedziały koty. I właśnie tam znalazłam Rufusa :),sam mnie zaczepił.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja byłem w schronisku dzisiaj i nie jest to prawdą co pani pisze.
Adoptowałem kotka bez żadnego problemu,fakt za 25 zł.
Klatki wcale nie są pordzewiałe i brudne.
Fakt jest taki że schronisko ma kilka pomieszczeń dla kotów,są one posegregowane na małe,średnie i duże i jest tam czysto jak na taką ilość zwierząt.
A to że niby śmierdzi to chyba pani nie wie co to smród to jest najnormalniejszy zapach tylu zwierząt w jednym miejscu.
A jeśli pani tak ich było szkoda to trzeba było wesprzeć schronisko jakimś datkiem finansowym a nie ich "smarować".
Wstydu pani nie ma za grosz !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry