Widok

Tragiczne wesele w Tenisowej na Zaspie

Wesele Zaspa Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Organizowałem wesele w tej „restauracji” i powiem że to totalna pomyłka. W skrócie jedzenie na obiad podane zimne, przekąski bez smaku, danie po północy- podobno strogonow z indyka, a w rzeczywistości gęsta breja o kwaśnym smaku a zamówionego barszczu z pasztecikiem nie doczekaliśmy się w ogóle.
Obsługa to nieporozumienie a w szczególności kompletnie pijany właściciel restauracji który chodził i zaczepiał naszych gości w alkoholowym amoku. Najgorsze było to , że on pijany kroił nasz weselny tort i „obsługiwał” gości. Później zasnoł na barze co zresztą jest niestety uwiecznione na video ponieważ bar jest w centralnej części lokalu także mamy piękną pamiątkę- wstyd pokazać.
Sam lokal chyba nie bardzo jest przystosowany do obsługi imprez ponieważ nie ma tam w ogóle wentylacji było tak gorąco i duszno że pierwsi goście zaczeli wychodzić po 23,00.
Reasumując radzę wszystkim aby to miejsce omijali szerokim łukiem bo co można powiedzieć o lokalu którego właściciel jest zupełnie nieodpowiedzialną osobą. Nasze wesele zapamiętamy na długo tylko że szkoda tych złych wspomnień i nerwów zafundowanych sobie za własne pieniądze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no wlasnie:) moj brat mial tam wesele i do niczego nie moglismy sie przyczepic, wrecz przeciwnie pan kierownik mile nas zaskoczyl:)

pozdrawiam:)

A tenisowa już inna ... 10 lat minęło :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja nadal słyszę niepochlebne opinie na temat tego miejsca, jeśli chodzi o wesela. Jedynie od mojego ojca słyszałam, że sąsiadki były zadowolone z innego typu uroczystości- złote gody. Ale to starsze panie, które raczej nie mają porównania i wyczucia obecnie panujących standardów.
Ślubujemy 29.04.2017
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

No to ja muszę dodać coś od siebie, w zupełnie odmiennym tonie.
Organizowaliśmy w Tenisowej stypę. Jak można się domyślić, w ostatniej chwili, bo kto mógłby przewidzieć i miał nerwy żeby szukać i ustalać szczegóły.
I trafiliśmy wspaniale.
Ekipa z Tenisowej miała wszystko dopracowane, byli elastyczni co do wszelkich ustaleń (m.in. odnośnie płatności i zmiany liczby gości już w trakcie imprezy), oprawa okazała się elegancka, jedzenie smaczne. Uspokajała i działała kojąco wysoka kultura osobista każdej osoby z ekipy, i właściciela, i pań intendentek, i kelnerek.

Na dodatek cena była przyjazna a to niezmiernie ważne gdy znienacka ma się poważny wydatek, jednocześnie w dramatycznych okolicznościach osobistych i przy najeździe gości.

Mogę powiedzieć wprost: w Tenisowej nie podeszli do sprawy komercyjnie, ale pomogli i w swojej sferze zadziałali niejako uspokajająco.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Można by wywnioskować, że Tenisowa daje radę w przypadku mniejszych uroczystości, ale nie w trakcie wesel.
Mój ojciec uparł się, żeby spotkać się z właścicielami. Wolnych terminów na wesele (na niecały rok przed ślubem) mieli mnóstwo, co świadczy o niewielkim zainteresowaniu. W innych miejscach, o lepszych opiniach, terminy były zajęte. A szukaliśmy terminu w mniej obleganym miesiącu (kwiecień).
Ślubujemy 29.04.2017

Czytając tytuł pomyślałem,że ktoś został zamordowany na weselu w Tenisowej.
Kamień spadł mi z serca ... nie wydarzyło się nic tragicznego w Tenisowej, przynajmniej przez ostatnie 10 lat :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie czy Wy jesteście normalni????!!!!!!!!!!!! jak można czytać opinię z przed 10 lat!!! takie rzeczy powinny być usuwane!!!!!! czytać opinena max rok do tyłu!!!!! to jest świat gastronomii tam wszystko co pół roku się zmienia!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1