Widok
Tramwaje. . .
Dlaczego te pojazdy jezdza czasami roznie. Bywa tak, ze czasami w piatek ide sobie z pracy na tramwaj (jak zwykle z reszta w tygodniu) o tej samej porze jak pon-czw i co ? ***** tramwaje nie jada, stoje na przystanku i patze, ze nic nie jedzie i nagle jest ! tramwaj ale zamiast 6 podjezdza 11 ktora mnie nie interesuje. Czemu tak jest ? Przeciez rozklad dotyczy dni powszednich i od pon do pt powinien byc taki sam (tak bynajmniej jest na stronie ztm). Czlowiek chce wrocic w piatek szybko do domu a tu nic z tego bo dzieki tramwajom ucieka autobus. Pozdrawiam
ps. to chyba nie jest spowodowane korkami na torach ? ^^
ps. to chyba nie jest spowodowane korkami na torach ? ^^
@Maciej
Wygrałeś konkurs na retora miesiąca. Zaszczytny laur do odebrania w ministerstwie edukacji ;)
http://www.youtube.com/watch?v=5rFSliN392U
Wygrałeś konkurs na retora miesiąca. Zaszczytny laur do odebrania w ministerstwie edukacji ;)
http://www.youtube.com/watch?v=5rFSliN392U
a nie zauważyłeś durniu ,że tory są w jezdni też?i samochody zablokują torowisko? zajeżdżają drogę,stają na torach mając gdzieś...ludzie jacy wy głupi jesteście! to jak się czyta was to świadczy o debiliżmie w kraju!Jak byś wiedział od długiego czasu tramwaje się nie spóżniają ,ale są oczywiście wyjątki jak kolizje które jak byś chciał wiedzieć też się tramwajom zdażają/jak cymbał samochodem wjedzie w tramwaj albo wyjedzie myśląc ,że tramwaj to samochód i wychamuje/ awarie ciągłe tych gratów itp..itd..zastanów się koleś co piszesz ;-)))
"a nie zauważyłeś durniu ,że tory są w jezdni też?i samochody zablokują torowisko? zajeżdżają drogę,stają na torach mając gdzieś...ludzie jacy wy głupi jesteście! to jak się czyta was to świadczy o debiliżmie w kraju!"
A o czym świadczy Twój styl pisania?
A o czym świadczy Twój styl pisania?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
oj nie czepiaj się !Chodzi mi o ludzi,że wkurzają się o spóżnianie tramwajów,nie jeżdżenie według rozkładu.A wystarczy zobaczyć ile nie raz taki tramwaj stoi na przystanku,a ludzie wsiadają i wsiadają ,dobiegają i ten zamyka --otwiera drzwi.Nie wspomnę już o tym jak nie może przejechać bo jakiś król szos stanie na torowisku.Graty które się ciągle psują.Motorniczowie naprawde nie mają łatwo,a ludzie się na nich wyrzywają..w imie czego?Jak by jeden z drugim miał wstać o 2 w nocy bo na 4 do pracy i tak np..do 14stej to o 13stej taki motorniczy pada i ma już chęć położyć się tylko a ludki by chciały żeby najlepiej wychodził i kłaniał się w pas każdemy Teraz lepiej napisałam?Czy masz jeszcze jakieś obiekcje do mojego wysławiania się?;-) Jeżeli kogoś obraziłam swoim wyrażaniem słów to z góry bardzo przepraszam
z przykrością muszę cię zasmucić jestem motorniczą ,nie blondynką,tylko ładną brunetką hehe ,a co więcej to nie blondi wjeżdżają w tramwaje i podjeżdżają pod tramwaj na torowisko tylko panowie...panowie moi drodzy nie jesteście święci i najlepsi .wielu jeżdzi jak przysłowiowe blondynki,myśląc że są królami szos!