Widok

Trance Energy Night

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Mega Wielka Impreza "Trance Energy Night" w Pepper (Gdańsk Zaspa ul.Pilotów 9) Wielkie wydarzenie którego nie możecie przegapić. Wspaniała atmosfera i muzyka "nie z tej ziemii" którą serwować będą dla was znakomici DJ :- DJ Szafa- DJ Kosa (rezydent)- DJ Maggot- DJ Damian Głowacky- DJ MusicBawimy się oczywiście przy muzyce, Trance and Electro. Start 20:30 (11 styczeń 2008) wjazd 10 zł (dla ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawie sie zapowiada

Trzeba będzie przyjsc zobaczyc

TE

TE to bedzie, ale 23.02 w NL a nie tu :)

Impreza

Czemu nie tu??

Chwila Chwila

Pomyliliście znaczenia , Trance Energy Night to impreza organizowana przez "Pepper Club" . Nazwa bierze sie od muzyki którą serwować będą dla was Dj . Dlatego tak jak pisze w ogłoszeniu 11 Styczen 2008 St:20:30
Pozdrawiam i Zapraszam Dj Kosa

Ja będe napewno , zapowiada się ciekawie ogłoszenie slyszałem nawet w radiu

Kosa

A ile tam osob wejdzie w ogole? Nie bedzie scisku, bedzie mozna w ogole wejsc czy trzeba rezerwowac? :)
A odnosnie TE to byl zarcik - podobne bardzo nazwy imprez, z tymze druga impra na jakies 35 tysia wiary :)

Warto

no zapraszam warto przyjść :-)

macie tam glosnik odsluchowy ? pewnie slabo co .. ?

Odpowiedż

powiem tak :
Clubik jest wielkości NON Stop lub Morenka , zmiesci sie tam mniej wiecej tyle ludzi co w morence czyli ok 100 -130 ? ale wtedy jest naprawde fajnie licze na ludzi którzy będa ciągle sie bawić a nie stać przy barze i mulić, mam nadzieje że będzie naprawde super jeżeli wszystko sie uda w lutym będzie impreza z tzw" Mega gwiazdą " nie chce narazie mówić kto to. Co do spzętu maggot, na tą impreze staram sie załatwić jak najlepszy sprzet wiec mam nadzieje że będzie mozna sie pobawic troche za konsola, będzie nowy wzmacniacz , lasery itp wiecej info będe mogł ci dać jakos we wtorek :)

całe szczęście nie będzie to może jakaś kameleońska biba bo ten klub popsuł wszystko co zwiazane z tą muzyka. raczej napewno warto bo nie ma ostatnio za wiele imprez z taka muzyka w gdańsku czy nawet trójmiescie do zobaczenia

Co do kameleona... to całkowicie inaczej jest u nas, my postawilismy nie na wielkość a jakość, loże z czerwonej skóry, profesjonalni barmani i barmanki, stosunkowo tani alkohol (duze piwo 5zl , małe 3,5 zł, drinki w granicach 8 do 14 zł) Staramy się dbać o bezpieczeństo na imprezie , dlatego zatrudniamy profesjonalnych "bramkarzy" . Co do loży z tego co wiem to wolne są 4 loże chyba -> Rezerwacja pod numerem telefonu 663 994 590. Myślę że warto rezerwować jezeli chce sie siedzieć bo miejsc siedzących zapewne zabraknie :) zawsze zostają krzesełka barowe oraz miejsce na parkiecie ;))) pozdrawiam

nie chce tu gwiazdorzyc :) ale wiecie jak sie gra bez odsluchu, chce poprostu u was dobrze zagrac :) pozdro

Jasne napewno będzie dobrze przygotowany sprzęcik :

mam nadzieje, ze transy beda tam dosyc czesto( 2 razy w miesiacu chociaz), bo straszna posucha w 3 city jest, moze to ladnie wypadnie, Maggot naprawde bedziesz gral transy czy autsajderowe kwasiory ?:)

zagram duzo electro i troche progresywnego trance :)

Każdy dj ma inny styl i repertuar. Impreza jest postawiona jednak w klimatach Trance i Electro. Z tego co wiem Maggot dużo electro , Głowacky mocny Trance. Mam nadzieje że, każdy z 5 dj zagra super i będzie udana impreza. Ja musze apelować o spokój na imprezie (o co mam nadzieje zadbają bramkarze) bo może to być pierwsza i ostatnia impra w tym clubie. Jeżeli jednak sie wszystko uda w lutym napewno przyjedzie dj znany raczej w całej polsce, i będziemy starać się imprezy z trance częsciej. KALWI -> fakt o muzyke tego gatunku raczej cięzko teraz... po likwidacji Sahary i sporych zmianach jakie szykują się w kameleonie moze byc bardzo krucho

RE:Kosa

uwierz mi, ze w trójmiescie jest mocna ekipa transiarzy, raczej na poziomie ;) tylko brakowało takiego troche mniejszego klimatycznego miejsca, bo Vive ciezko bylo zapelnic w takich warunkach jakie postawil pan B.

Moze wrescie jakies spokojne miejsce z fajną muzyką... Kosa mam nadzieje że pokażecie kawał dobrego Trancu.

Zobaczymy

Nie spodziewam sie rewelacji po tym miejscu, ale przejde sie z ciekawosci posluchac secikow, ale jak zobacze patolke tam i maloletnich to papa.

Trance Energy Night

Mega Wielka Impreza "Trance Energy Night" w Pepper (Gdańsk Zaspa ul.Pilotów 9) Wielkie wydarzenie którego nie możecie przegapić. Wspaniała atmosfera i muzyka "nie z tej ziemii" którą serwować będą dla was znakomici DJ :- DJ Szafa- DJ Kosa (rezydent)- DJ Maggot- DJ Damian Głowacky- DJ MusicBawimy się oczywiście przy muzyce, Trance and Electro. Start 20:30 (11 styczeń 2008) wjazd 10 zł (dla ...
więcej
do góry