Widok

Trance Energy Night

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Mega Wielka Impreza "Trance Energy Night" w Pepper (Gdańsk Zaspa ul.Pilotów 9) Wielkie wydarzenie którego nie możecie przegapić. Wspaniała atmosfera i muzyka "nie z tej ziemii" którą serwować będą dla was znakomici DJ :- DJ Szafa- DJ Kosa (rezydent)- DJ Maggot- DJ Damian Głowacky- DJ MusicBawimy się oczywiście przy muzyce, Trance and Electro. Start 20:30 (11 styczeń 2008) wjazd 10 zł (dla ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trance Energy Night

Mega Wielka Impreza "Trance Energy Night" w Pepper (Gdańsk Zaspa ul.Pilotów 9) Wielkie wydarzenie którego nie możecie przegapić. Wspaniała atmosfera i muzyka "nie z tej ziemii" którą serwować będą dla was znakomici DJ :- DJ Szafa- DJ Kosa (rezydent)- DJ Maggot- DJ Damian Głowacky- DJ MusicBawimy się oczywiście przy muzyce, Trance and Electro. Start 20:30 (11 styczeń 2008) wjazd 10 zł (dla ...
więcej

Co ty chłopie mówisz speluna ?? ile ty masz lat ? 15 latek zakochany w swoim kameleonie albo cos a co to jest Maggot ? wielka gwiazda czy co

Speluną to byl Kameleon

...

tragedia, zaluje ze wpadlem.. ciagle slyszalem stare numery, dejoci nic nowego nie pokazali, pomijam fakt, ze poza maggotem i glowackym nikt nie umial robic przejsc.. Maggot jak dla mnie za ambitnie zagral jak na tą chołote, z taka muzyka nie moze chłop sie włuczyc po takich spelunach..

A tak propo...

ta typiara w białej rękawiczce nie była zrobiona:] ja po prostu tak odczuwam tą muzyke;] nie potrzebuje wspomagaczy;]

Rekawiczki 2 na 2 osoby :)

Maggot nie moj gust muzyczny, ale przynajmniej jakies przejscia byly i Ibiza :). Glowa - jak Armin :) Dzieki wielkie za Cocaine! Pubik bardzo ciasny, ale czysto i bezpiecznie.
Koles z 1 rekawiczka i typiara z druga !! Ludzie - na wioski z takim shitem jak juz chcecie, won od Gdanska! Te czasy juz minely bezpowrotnie, ale zawsze znajdzie sie jakis inteligent. Wstyd!
A bylismy tylko na parkiecie na secie Glowy, bo dobrze gral i nasz gust, a nie, ze jestesmy jego znajomymi. Reszta Djow - no chyba ja bym lepiej zagral po kilku %% :)
No to teraz czekamy na ta gwiazde, co mowiliscie :)

najlepsza była typiara w bialej rekawiczce :) ładnie tam porobiona biegała cale szczescie tacy ludzie tam to wyjatki ;)

zgadzam sie z nieznanym mówcą poniżej, pare osób jak np. ja starało się bawić i troche to rozkręcać ale niekórzy woleli siedzieć, szkoda bo lokal choć nie wielki to jednak fajny elegancki i co najwazniejsze spokój w środku szkoda by było jakby przez głupote ludzi znów zanikła muzyka tego stylu w gdańsku

Mi sie wydaje ze Dj nie zawiedli, ale ludzie jacy tam byli zal
zero zabawy zero wszystkiego pozdro

widze ze wszyscy chętni do oceniania ;]

.....

zgadzam sie z alannno, :
1 DJ - nie warty zachodu nawet by przyjść
2 DJ - nic wielkiego nie pokazał coś sie tam starał ale za mało
3 DJ - (maggot) nie zawiódł
4 DJ - (głowacky) głowa to wiadomo o co chodzi klasa
5 DJ - tragedia, jedynym jego plusem bylo jedno fajne nagranko i tyle

Wczoraj

Prawda jest taka że, kosa zagrał najlepsze kawałki ale nie miał tylu znajomych co np. "głowacky". Jak wszyscy kumple głowackiego tylko siedzieli przez całe granie kosy i maggota a wyszli sie bawić gdy grał dopiero damian. A jak dla mnie maggot nie pokazał nic, widziałam jak grał w Autsajderze i prawde mowiąc nie podoba mi sie muzyka jaką serwuje i serwował. Wszyscy wspaniali imprezowicze a pierwszego dj`a też sobie olali ....

Maggot średnio, Kosa średnio, Głowacky średnio, nie wiem jaką ksywe miał ostatni dj ale był do niczego, pierwszego nie slyszałem

"odjazd..." z mikrofonu.... i białe rękawiczki... sory ale gdzie ta "wspaniała atmosfera" o tym mówiliście ?! hehehe no i dj grający przed maggotem w życiu nie słyszałem lepszych przejść... LOL to tyle aaa... dobrze ze chociaż maggot pokazał klasę... głowacki również dawał rade...

wixa

wixa bedzie na filmiku z sunrise na plazmie:p

mam nadzieje, ze nie bede mial do czynienia ze zjawiskiem zwanym " vixa " ...

najlepszy to i tak jest opis aliena w rysiu hehehe

Tokar

do Lodzi na parade z takimi haslami a nie szerzysz tu gejostwo :)

Głowa ->foch

ja Ci zaraz poprosze jakies dziewczyny bawidamku, masz mnie byc wierny :*

a z odkurzaczem na plecach oraz w białych rękawiczkach wejdę ? czy będzie ciężko ? ale bedzie jutro dobra dyska

Trance Energy Night

więcej
do góry