Widok

Trasy "z kijkami" ze startem na Małym Kacku i okolicach

Karwiny Sport Temat dostępny też na forum:
Od jakiegoś czasu zacząłem chodzić "z kijkami" po okolicznych lasach. Z braku towarzystwa (zgnuśniałe nieco) metodą prób i błędów wydeptałem ścieżkę od Witomina do Oliwy, ale... ciekawią mnie drogi w kierunku Osowej. Ktoś wybierał się w tamte tereny? Jakieś sugestie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z Karwin na Fikakowo ulicą Źródło Marii, przez wiadukt nad obwodnicą do Źródła Marii, potem w las i dalej szlaki poprowadzą:) można iść wzdłuż torów lub "pokręcić się" po lesie:) wyjdziesz w Osowej.
Byłam, widziałam, obadałam;):) ...i zabłądziłam :D znaczy poszłam takim skrótem, ze obeszłam dookoła i wróciłam w to samo miejsce:)
Ja zabłądziłem nieco w drodze na Chwarzno, za to ciekawe zdjęcia wyszły ;)
Ooooo to już coś, jakaś wskazówka. Zanim nie zrobi się całkowicie chłodno, trzeba sprawdzić. Dzięki wielkie, jak uda się to w ten weekend sprawdzę :)

Inne tematy z forum Mały Kack

Perła Księcia Kiejstuta - opinie i oceny (7 odpowiedzi)

Perła Księcia Kiejstuta powstaje w dolnej części Małego Kacka - blisko głównej osi komunikacyjnej...

Solano (19 odpowiedzi)

Kompleks powstanie w dobrze skomunikowanym miejscu Gdyni. Sąsiedztwo ulicy Wielkopolskiej...

Dragon City Cheats 2020 (3 odpowiedzi)

just grab dragon city resources! we know you donвЂt want to spend your money on a...

do góry