Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Adam Barys - opinia wątek zamknięty Jesteśmy bardzo zadowoleni z realizacji imprezy naszego zakładu która trwała...
~Adam Barys
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 stycznia 2020

Wieczór dla seniorów wątek zamknięty Super przygotowanie wieczoru muzycznie i z atrakcjami brawo tak trzymać Panie...
~Zofia
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 marca 2019

Magik wątek zamknięty Jestem absolutnie zadowolona, Pan Stanisław wystąpił na weselu, totalny...
~gustawa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 listopada 2015

Wiatr w żaglach w Travel Show Estradzie wątek zamknięty Super, super gratuluje wielkich przemian, wreszcie po tylu latach szefostwo...
~Janoszewska
9

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 listopada 2014

Panie dj.magik wątek zamknięty Nie interesuje mnie sztuka ale Panie dj. Magik jest Pan bardzo złośliwy. Nie...
~młody
6

dodano: 19 lutego 2011

Profesjonalna firma wątek zamknięty Od dawna współpracuję z firmą i jestem bardzo zadowolona z efektów...
~Magdalena
31

dodano: 12 listopada 2009

Uwaga!!! Travel & show od dnia 31 maja 2013 r. Nie istnieje!!!!! wątek zamknięty Uwaga!!! Firma o pełnej nazwie - sylwia sobolewska przedsiębiorstwo...
~Asia L
-

dodano: 12 września 2014

solidna agencja wątek zamknięty zlecalam impreze urodzinowa dla corkii jestem bardzo zadowolona z artystow z...
~Beata
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 lipca 2013

Firma solidna wątek zamknięty Firma zawsze była solidna czego sie podjeli to zawsze zrobili tylko artysci...
~obserwator
1

dodano: 16 lutego 2013

duza baza artystów, niskie ceny wątek zamknięty korzystałem z uslug firmy jest super ; artysci -zawodowcy, konferansjerzy,...
~krzysztof
5

dodano: 31 stycznia 2011

solidna firma wątek zamknięty Jako biuro i firma ktora od lat zajmuje sie uslugami w branzy artystycznej sa...
~Jagoda
-

dodano: 29 czerwca 2013

Artysci, zespoly muzyczne wątek zamknięty wszystkim polecam zlecenia imprez firmie Travel Show z Gdyni dopilnuja...
~Jolanta
-

dodano: 26 czerwca 2013

PORAŻKA wątek zamknięty WŁAŚCICIEL NIE WYWIĄZUJĘ SIĘ Z ZOBOWIĄZAŃ FINANSOWYCH. NAJGORSZA FIRMA Z JAKĄ...
~Melnik
49

dodano: 16 grudnia 2010

impreza wątek zamknięty brawo super realizacje mojego zlecenia, zlecilam firmie travelshow i nie...
~jagoda
5

dodano: 23 grudnia 2011

Firma jest solidna wątek zamknięty Firma należy do solidnych. Ja nigdy nie narzekałem na nią.
~Kaszuba
9

dodano: 10 stycznia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
131

15

wątków

do góry