Widok
A no dla tego, że kompletnie nie znają się na rowerach, a jakimś cudem fajnie się rozwijają. Zawodnicy wtrącają swoje 3 grosze między starych wyjadaczy ( jakim prawem ?! ) i powoli zaczynają mieć rację. Bronią zaciekle swojego zdania lub wypowiedzi kolegów z drużyny co już wogóle jest karygodne !! Najlepiej jak by się rozpadli, przepadli a dyrektora zamknęli do więzienia.
Ale ! ale ! - marzenie ściętej głowy ;)
Ale ! ale ! - marzenie ściętej głowy ;)
Dajcie już im spokój. Peter napisał wystarczająco jasno o co chodzi. Czy aż Was tak bardzo to boli że im się udało, że mają gdzie jeździć a Rafał zrobił-stworzył klub, który stale się rozwija? Przynajmniej im się jakoś tam układa bo stare kluby kolarskie takie jak Lechia czy Flota niestety podupadły. Ja tam im dobrze życzę. A to że kopią mi dupe to jest już zupełnie inna kwiestia - przynajmniej jest motywacja do dalszych treningów :)
http://chomikuj.pl/Bolek0
WOJT napisał(a):
> Poprostu jeżdże sobie dlka
> przyjemności i zwiedzam można to robić bez klubów.
Ameryki nie odkryłes raczej. Ja tez na przykład chodze do kina dla przyjemnosci i nie należe do żadnego klubu filmowego. Jezdze tez autem i wyobraz sobie, ze nie należe do automobilklubu! Jem rano sniadanie i to też można robic nie należąc do klubu smakosza. Zastanowiłes sie może zanim napisałes swoj post?
> Poprostu jeżdże sobie dlka
> przyjemności i zwiedzam można to robić bez klubów.
Ameryki nie odkryłes raczej. Ja tez na przykład chodze do kina dla przyjemnosci i nie należe do żadnego klubu filmowego. Jezdze tez autem i wyobraz sobie, ze nie należe do automobilklubu! Jem rano sniadanie i to też można robic nie należąc do klubu smakosza. Zastanowiłes sie może zanim napisałes swoj post?
klub , klubem, ale np. taki mario1, mimo, ze staruszek z niego totalny, to wiekszosc jego wypowiedzi jest na poziomie uczniaka (moze pozatym co przeklei z jakiejs strony...), pozatym, ze jak na starszego pana przystało zawsze musi miec racje...poprostu zawsze,
bo inni, to przeciez gowniarze, co na niczym sie nie znaja... :D
ciekawe dlaczego nikt do Lechii czy tez Baszty Bytow sie nie przywala?
moze zalezy to jednak od ludzi, ktorzy stanowia dany klub, a nie od zawisci innych, ktorym sie rzekomo nie udało?
bo inni, to przeciez gowniarze, co na niczym sie nie znaja... :D
ciekawe dlaczego nikt do Lechii czy tez Baszty Bytow sie nie przywala?
moze zalezy to jednak od ludzi, ktorzy stanowia dany klub, a nie od zawisci innych, ktorym sie rzekomo nie udało?
No przepraszam bardzo!!!Ale jestem oburzony wypowiedzą mojego przedmówcy !. Otóż stwierdzenie że Lechia nie istnieje jest całkowicie sprzeczne z rzeczywistością. Sekcja kolarska istnieje tylko że jest nas mało - takie „rodzinne” grono :).I może dlatego jesteśmy mniej widoczni. A Was w MTBNews też jest mało a nikt nie mówi że nie istniejecie. Proszę nie poddawać fałszywych informacji :D:D Dziękuje :)
http://chomikuj.pl/Bolek0