Widok

Trek Gdynia

Czytam niektóre zamieszczone tutaj tematy i nie wiedzieć daczego większość z forumowiczów robi dziwne uwagi lub podtesty co do tak fajnie rozwijającego się klubu jakim jest Trek Gdynia.
No i moje pytanie jest bardzo proste - dlaczego ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popieram Mariusz!
Skoro niektórzy mają tak wiele do powiedzenia to może po prostu pokażą kto jest górą, stając na kresce? Bo najpierw trzeba przejeździć troche km i zaliczyć niejedne zawody, żeby móc się mądrzyć. Tak się składa że większość Treka znam od kilku lat i mogę za nich ręczyć że w niejednym temacie mają sporo ciekawego do powiedzenia, więc dobrze że się udzielają, bo na to zapracowali. Powiedz Inez, czy ktoś z tego forum lub z osób znanych w 3miejskim świecie rowerów Cię zna? Poręczy za ciężką pracę jaką wkładasz w ten sport od wielu lat, czy pozostajesz rowerzystą internetowym, kręcącym głupoty na forum?
Szanujmy się na wzajem! To że ktoś jest lepszy lub że trenuje dłużej i ma większą wiedzę, nieznaczy że ma być bojkotowany! To nei wyboru do władz lokalnych!

pozdrawiam
Żywy
Całe szczescie, ze to całe pieprzenie kończy sie w momencie sygnału startu i wtedy mądrale z tego forum już mają nieco mniej do powiedzenia. Prawdopodobnie dlatego musza to tutaj nadrobic.
Uwielbiam Cie Inez, dasz mi swój nr ?
Proszę, póki co ruch chyba tylko generują zawodnicy! Sponsorzy bedą zachwyceni!! Ilość odwiedziń wzrośnie do 15 dziennie! :)
Inez napisał(a):

> www.trek.gd.pl
>
> Polecam zakładkę "Zawodnicy"
> Znajduje się tam kilka zdjęć godnych umieszczenia na JoeMonster
> :)

Inez, generujesz ruch na naszej stronie - dzieki. Im wiecej osob obejrzy loga naszych sponsorow tym lepiej. Trzymaj tak dalej!
www.trek.gd.pl

Polecam zakładkę "Zawodnicy"
Znajduje się tam kilka zdjęć godnych umieszczenia na JoeMonster :)
Sławek z twarzy wydaję się być rozgarnięty jak..hmm nierozgarnięty, więc wybaczam!
no i w tym wątku Trek Gdynia zdobył sobie kolejnego fana.
Ty, Inez za to jesteś najmądrzejsza/y na świecie. Paranoja, co się dzieje na tym forum ? Po co się odzywasz jak nie masz nic mądrego do powiedzenia ? Nie rozumiesz że takimi głupotami jakie wypisujesz dajesz nam do zrozumienia że jesteś niedowartościowanym idiotą ? Rusz szare komórki zanim coś napiszesz, jeżeli jeszcze je posiadasz.

www.trek.gd.pl
my nie istniejemy bo jestesmy mali :D kingsajz :P
No przepraszam bardzo!!!Ale jestem oburzony wypowiedzą mojego przedmówcy !. Otóż stwierdzenie że Lechia nie istnieje jest całkowicie sprzeczne z rzeczywistością. Sekcja kolarska istnieje tylko że jest nas mało - takie „rodzinne” grono :).I może dlatego jesteśmy mniej widoczni. A Was w MTBNews też jest mało a nikt nie mówi że nie istniejecie. Proszę nie poddawać fałszywych informacji :D:D Dziękuje :)
http://chomikuj.pl/Bolek0
Chodzilo mi o lechie i flote co do baszty to oczywiscie istnieje i ma sie bardzo dobrze z tego co widzę, a do nich sie nikt nie przyczepia bo są za daleko 3miasta i nikt zazdrosny tak daleko nie chce dojezdzac na treningi wiec i sie nie czepia
Nikt się nie przyczepia do wyżej wymienionych klubów ani osób bo te kluby właściwie nie istnieją i nie ma czego zazdrościć:)
może to brat Czepułkowskiego, ze obaj tacy głupio mądrzy są :)
klub , klubem, ale np. taki mario1, mimo, ze staruszek z niego totalny, to wiekszosc jego wypowiedzi jest na poziomie uczniaka (moze pozatym co przeklei z jakiejs strony...), pozatym, ze jak na starszego pana przystało zawsze musi miec racje...poprostu zawsze,
bo inni, to przeciez gowniarze, co na niczym sie nie znaja... :D
ciekawe dlaczego nikt do Lechii czy tez Baszty Bytow sie nie przywala?
moze zalezy to jednak od ludzi, ktorzy stanowia dany klub, a nie od zawisci innych, ktorym sie rzekomo nie udało?
To bedzie to samo czy cos tak jakos ..
A ja zakładam Klub Małpki ;)))
Misiek napisał(a):

> Zakładamy klub smakosza musli?? post na dobrą godzinę:D:D

Ja bym wolał klub smakosza płatków owsianych :D
Zakładamy klub smakosza musli?? post na dobrą godzinę:D:D
No i w ten właśnie sposób Trek Gdynia ma jednego sympatyka więcej.
do góry