Widok
Popieram Mariusz!
Skoro niektórzy mają tak wiele do powiedzenia to może po prostu pokażą kto jest górą, stając na kresce? Bo najpierw trzeba przejeździć troche km i zaliczyć niejedne zawody, żeby móc się mądrzyć. Tak się składa że większość Treka znam od kilku lat i mogę za nich ręczyć że w niejednym temacie mają sporo ciekawego do powiedzenia, więc dobrze że się udzielają, bo na to zapracowali. Powiedz Inez, czy ktoś z tego forum lub z osób znanych w 3miejskim świecie rowerów Cię zna? Poręczy za ciężką pracę jaką wkładasz w ten sport od wielu lat, czy pozostajesz rowerzystą internetowym, kręcącym głupoty na forum?
Szanujmy się na wzajem! To że ktoś jest lepszy lub że trenuje dłużej i ma większą wiedzę, nieznaczy że ma być bojkotowany! To nei wyboru do władz lokalnych!
Skoro niektórzy mają tak wiele do powiedzenia to może po prostu pokażą kto jest górą, stając na kresce? Bo najpierw trzeba przejeździć troche km i zaliczyć niejedne zawody, żeby móc się mądrzyć. Tak się składa że większość Treka znam od kilku lat i mogę za nich ręczyć że w niejednym temacie mają sporo ciekawego do powiedzenia, więc dobrze że się udzielają, bo na to zapracowali. Powiedz Inez, czy ktoś z tego forum lub z osób znanych w 3miejskim świecie rowerów Cię zna? Poręczy za ciężką pracę jaką wkładasz w ten sport od wielu lat, czy pozostajesz rowerzystą internetowym, kręcącym głupoty na forum?
Szanujmy się na wzajem! To że ktoś jest lepszy lub że trenuje dłużej i ma większą wiedzę, nieznaczy że ma być bojkotowany! To nei wyboru do władz lokalnych!
pozdrawiam
Żywy
Żywy
Ty, Inez za to jesteś najmądrzejsza/y na świecie. Paranoja, co się dzieje na tym forum ? Po co się odzywasz jak nie masz nic mądrego do powiedzenia ? Nie rozumiesz że takimi głupotami jakie wypisujesz dajesz nam do zrozumienia że jesteś niedowartościowanym idiotą ? Rusz szare komórki zanim coś napiszesz, jeżeli jeszcze je posiadasz.
www.trek.gd.pl
No przepraszam bardzo!!!Ale jestem oburzony wypowiedzą mojego przedmówcy !. Otóż stwierdzenie że Lechia nie istnieje jest całkowicie sprzeczne z rzeczywistością. Sekcja kolarska istnieje tylko że jest nas mało - takie „rodzinne” grono :).I może dlatego jesteśmy mniej widoczni. A Was w MTBNews też jest mało a nikt nie mówi że nie istniejecie. Proszę nie poddawać fałszywych informacji :D:D Dziękuje :)
http://chomikuj.pl/Bolek0
klub , klubem, ale np. taki mario1, mimo, ze staruszek z niego totalny, to wiekszosc jego wypowiedzi jest na poziomie uczniaka (moze pozatym co przeklei z jakiejs strony...), pozatym, ze jak na starszego pana przystało zawsze musi miec racje...poprostu zawsze,
bo inni, to przeciez gowniarze, co na niczym sie nie znaja... :D
ciekawe dlaczego nikt do Lechii czy tez Baszty Bytow sie nie przywala?
moze zalezy to jednak od ludzi, ktorzy stanowia dany klub, a nie od zawisci innych, ktorym sie rzekomo nie udało?
bo inni, to przeciez gowniarze, co na niczym sie nie znaja... :D
ciekawe dlaczego nikt do Lechii czy tez Baszty Bytow sie nie przywala?
moze zalezy to jednak od ludzi, ktorzy stanowia dany klub, a nie od zawisci innych, ktorym sie rzekomo nie udało?