Widok
A no dla tego, że kompletnie nie znają się na rowerach, a jakimś cudem fajnie się rozwijają. Zawodnicy wtrącają swoje 3 grosze między starych wyjadaczy ( jakim prawem ?! ) i powoli zaczynają mieć rację. Bronią zaciekle swojego zdania lub wypowiedzi kolegów z drużyny co już wogóle jest karygodne !! Najlepiej jak by się rozpadli, przepadli a dyrektora zamknęli do więzienia.
Ale ! ale ! - marzenie ściętej głowy ;)
Ale ! ale ! - marzenie ściętej głowy ;)
Dajcie już im spokój. Peter napisał wystarczająco jasno o co chodzi. Czy aż Was tak bardzo to boli że im się udało, że mają gdzie jeździć a Rafał zrobił-stworzył klub, który stale się rozwija? Przynajmniej im się jakoś tam układa bo stare kluby kolarskie takie jak Lechia czy Flota niestety podupadły. Ja tam im dobrze życzę. A to że kopią mi dupe to jest już zupełnie inna kwiestia - przynajmniej jest motywacja do dalszych treningów :)
http://chomikuj.pl/Bolek0
WOJT napisał(a):
> Poprostu jeżdże sobie dlka
> przyjemności i zwiedzam można to robić bez klubów.
Ameryki nie odkryłes raczej. Ja tez na przykład chodze do kina dla przyjemnosci i nie należe do żadnego klubu filmowego. Jezdze tez autem i wyobraz sobie, ze nie należe do automobilklubu! Jem rano sniadanie i to też można robic nie należąc do klubu smakosza. Zastanowiłes sie może zanim napisałes swoj post?
> Poprostu jeżdże sobie dlka
> przyjemności i zwiedzam można to robić bez klubów.
Ameryki nie odkryłes raczej. Ja tez na przykład chodze do kina dla przyjemnosci i nie należe do żadnego klubu filmowego. Jezdze tez autem i wyobraz sobie, ze nie należe do automobilklubu! Jem rano sniadanie i to też można robic nie należąc do klubu smakosza. Zastanowiłes sie może zanim napisałes swoj post?
klub , klubem, ale np. taki mario1, mimo, ze staruszek z niego totalny, to wiekszosc jego wypowiedzi jest na poziomie uczniaka (moze pozatym co przeklei z jakiejs strony...), pozatym, ze jak na starszego pana przystało zawsze musi miec racje...poprostu zawsze,
bo inni, to przeciez gowniarze, co na niczym sie nie znaja... :D
ciekawe dlaczego nikt do Lechii czy tez Baszty Bytow sie nie przywala?
moze zalezy to jednak od ludzi, ktorzy stanowia dany klub, a nie od zawisci innych, ktorym sie rzekomo nie udało?
bo inni, to przeciez gowniarze, co na niczym sie nie znaja... :D
ciekawe dlaczego nikt do Lechii czy tez Baszty Bytow sie nie przywala?
moze zalezy to jednak od ludzi, ktorzy stanowia dany klub, a nie od zawisci innych, ktorym sie rzekomo nie udało?
No przepraszam bardzo!!!Ale jestem oburzony wypowiedzą mojego przedmówcy !. Otóż stwierdzenie że Lechia nie istnieje jest całkowicie sprzeczne z rzeczywistością. Sekcja kolarska istnieje tylko że jest nas mało - takie „rodzinne” grono :).I może dlatego jesteśmy mniej widoczni. A Was w MTBNews też jest mało a nikt nie mówi że nie istniejecie. Proszę nie poddawać fałszywych informacji :D:D Dziękuje :)
http://chomikuj.pl/Bolek0
Ty, Inez za to jesteś najmądrzejsza/y na świecie. Paranoja, co się dzieje na tym forum ? Po co się odzywasz jak nie masz nic mądrego do powiedzenia ? Nie rozumiesz że takimi głupotami jakie wypisujesz dajesz nam do zrozumienia że jesteś niedowartościowanym idiotą ? Rusz szare komórki zanim coś napiszesz, jeżeli jeszcze je posiadasz.
www.trek.gd.pl
Popieram Mariusz!
Skoro niektórzy mają tak wiele do powiedzenia to może po prostu pokażą kto jest górą, stając na kresce? Bo najpierw trzeba przejeździć troche km i zaliczyć niejedne zawody, żeby móc się mądrzyć. Tak się składa że większość Treka znam od kilku lat i mogę za nich ręczyć że w niejednym temacie mają sporo ciekawego do powiedzenia, więc dobrze że się udzielają, bo na to zapracowali. Powiedz Inez, czy ktoś z tego forum lub z osób znanych w 3miejskim świecie rowerów Cię zna? Poręczy za ciężką pracę jaką wkładasz w ten sport od wielu lat, czy pozostajesz rowerzystą internetowym, kręcącym głupoty na forum?
Szanujmy się na wzajem! To że ktoś jest lepszy lub że trenuje dłużej i ma większą wiedzę, nieznaczy że ma być bojkotowany! To nei wyboru do władz lokalnych!
Skoro niektórzy mają tak wiele do powiedzenia to może po prostu pokażą kto jest górą, stając na kresce? Bo najpierw trzeba przejeździć troche km i zaliczyć niejedne zawody, żeby móc się mądrzyć. Tak się składa że większość Treka znam od kilku lat i mogę za nich ręczyć że w niejednym temacie mają sporo ciekawego do powiedzenia, więc dobrze że się udzielają, bo na to zapracowali. Powiedz Inez, czy ktoś z tego forum lub z osób znanych w 3miejskim świecie rowerów Cię zna? Poręczy za ciężką pracę jaką wkładasz w ten sport od wielu lat, czy pozostajesz rowerzystą internetowym, kręcącym głupoty na forum?
Szanujmy się na wzajem! To że ktoś jest lepszy lub że trenuje dłużej i ma większą wiedzę, nieznaczy że ma być bojkotowany! To nei wyboru do władz lokalnych!
pozdrawiam
Żywy
Żywy
żYwY napisał(a):
> Popieram Mariusz!
> Skoro niektórzy mają tak wiele do powiedzenia to może po prostu
> pokażą kto jest górą, stając na kresce? Bo najpierw trzeba
> przejeździć troche km i zaliczyć niejedne zawody, żeby móc się
> mądrzyć. Tak się składa że większość Treka znam od kilku lat i
> mogę za nich ręczyć że w niejednym temacie mają sporo ciekawego
> do powiedzenia, więc dobrze że się udzielają, bo na to
> zapracowali. Powiedz Inez, czy ktoś z tego forum lub z osób
> znanych w 3miejskim świecie rowerów Cię zna? Poręczy za ciężką
> pracę jaką wkładasz w ten sport od wielu lat, czy pozostajesz
> rowerzystą internetowym, kręcącym głupoty na forum?
> Szanujmy się na wzajem! To że ktoś jest lepszy lub że trenuje
> dłużej i ma większą wiedzę, nieznaczy że ma być bojkotowany! To
> nei wyboru do władz lokalnych!
>
Nie rozumiesz że takimi głupotami jakie wypisujesz dajesz nam do zrozumienia że jesteś niedowartościowanym idiotą ? Rusz szare komórki zanim coś napiszesz, jeżeli jeszcze je osiadasz. Zastanowiłes sie może zanim napisałes swoj post? Wyssane z palca, piszesz w naszym imieniu, nie mając z nami kompletnie nic wspólnego. Daruj sobie !
> Popieram Mariusz!
> Skoro niektórzy mają tak wiele do powiedzenia to może po prostu
> pokażą kto jest górą, stając na kresce? Bo najpierw trzeba
> przejeździć troche km i zaliczyć niejedne zawody, żeby móc się
> mądrzyć. Tak się składa że większość Treka znam od kilku lat i
> mogę za nich ręczyć że w niejednym temacie mają sporo ciekawego
> do powiedzenia, więc dobrze że się udzielają, bo na to
> zapracowali. Powiedz Inez, czy ktoś z tego forum lub z osób
> znanych w 3miejskim świecie rowerów Cię zna? Poręczy za ciężką
> pracę jaką wkładasz w ten sport od wielu lat, czy pozostajesz
> rowerzystą internetowym, kręcącym głupoty na forum?
> Szanujmy się na wzajem! To że ktoś jest lepszy lub że trenuje
> dłużej i ma większą wiedzę, nieznaczy że ma być bojkotowany! To
> nei wyboru do władz lokalnych!
>
Nie rozumiesz że takimi głupotami jakie wypisujesz dajesz nam do zrozumienia że jesteś niedowartościowanym idiotą ? Rusz szare komórki zanim coś napiszesz, jeżeli jeszcze je osiadasz. Zastanowiłes sie może zanim napisałes swoj post? Wyssane z palca, piszesz w naszym imieniu, nie mając z nami kompletnie nic wspólnego. Daruj sobie !
Kapusta napisał(a):
> Nie rozumiesz że takimi głupotami jakie wypisujesz dajesz nam
> do zrozumienia że jesteś niedowartościowanym idiotą ? Rusz
> szare komórki zanim coś napiszesz, jeżeli jeszcze je osiadasz.
> Zastanowiłes sie może zanim napisałes swoj post? Wyssane z
> palca, piszesz w naszym imieniu, nie mając z nami kompletnie
> nic wspólnego. Daruj sobie !
Jeżeli masz mi coś do zarzucenia to zrób to w sposób kulturalny i konkretny, bo niezbyt widać o co Ci dokładnie chodzi w powyższym poście i kogo reprezentujesz pisząc "naszym"? Pisałem w swoim imieniu, więc nie wiem o co Ci chodzi?
> Nie rozumiesz że takimi głupotami jakie wypisujesz dajesz nam
> do zrozumienia że jesteś niedowartościowanym idiotą ? Rusz
> szare komórki zanim coś napiszesz, jeżeli jeszcze je osiadasz.
> Zastanowiłes sie może zanim napisałes swoj post? Wyssane z
> palca, piszesz w naszym imieniu, nie mając z nami kompletnie
> nic wspólnego. Daruj sobie !
Jeżeli masz mi coś do zarzucenia to zrób to w sposób kulturalny i konkretny, bo niezbyt widać o co Ci dokładnie chodzi w powyższym poście i kogo reprezentujesz pisząc "naszym"? Pisałem w swoim imieniu, więc nie wiem o co Ci chodzi?
pozdrawiam
Żywy
Żywy
No wreszcie ktos rozpoznaje grupe po zachowaniach poszczegolnych zawodnikow a nie kolorze gaci.. bravo! posty + jezyk niektorych szansonistow z ww grupy na zawodach warte posluchania oj warte..wspanialy, bogaty i jakze madry sam w sobie plugawo- wulgarny jezyk..co ciekawe rowniez w stosunku do wlasnych kobiet:((/np podajacych szansoniscie bidon na trasie ..poezja, a jakie 'sportowe' zasady eliminowania zawodnikow nie posiadajacych wsparcia w ILOSCI startujacych z tej samej grupy no miodzio a raczej beet molassos.A aaaa..powyzsze spostrzezenia nie dotycza WSZYSTKICH , a tylko niektorych wybitnych szansonistow w buraczkowych kolorach co niestety przeklada sie jednak na postrzeganie calosci niestety
wza napisał:
> czy sa gdzies w sieci sklepy z czesciami do przelaju?
O polskich sklepach można zapomnieć, najbliżej chyba będzie z niemieckich:
http://www.shop4cross.net/
http://www.move-cycles.com/
A co do składania przełajówki za 1000-1500 zł. to według mnie jest to praktycznie nie do zrobienia, głównie z powodu braku na rynku tanich ram przełajowych.
> czy sa gdzies w sieci sklepy z czesciami do przelaju?
O polskich sklepach można zapomnieć, najbliżej chyba będzie z niemieckich:
http://www.shop4cross.net/
http://www.move-cycles.com/
A co do składania przełajówki za 1000-1500 zł. to według mnie jest to praktycznie nie do zrobienia, głównie z powodu braku na rynku tanich ram przełajowych.
Seba.C napisał(a):
> wza napisał:
>
> > czy sa gdzies w sieci sklepy z czesciami do przelaju?
>
> O polskich sklepach można zapomnieć, najbliżej chyba będzie z
> niemieckich:
> http://www.shop4cross.net/
> http://www.move-cycles.com/
>
> A co do składania przełajówki za 1000-1500 zł. to według mnie
> jest to praktycznie nie do zrobienia, głównie z powodu braku na
> rynku tanich ram przełajowych.
Właśnie chciałem to napisać :)
dość dogłębnie przeanalizowałem nasz rynek przełajowy, a właściwie jego brak ! z budrzetem 1000-2000 właściwie nie ma co sie zabierać za przełaj. Sam chciałem zainwestować max 3000 ! i jest ciężko !
> wza napisał:
>
> > czy sa gdzies w sieci sklepy z czesciami do przelaju?
>
> O polskich sklepach można zapomnieć, najbliżej chyba będzie z
> niemieckich:
> http://www.shop4cross.net/
> http://www.move-cycles.com/
>
Właśnie chciałem to napisać :)
dość dogłębnie przeanalizowałem nasz rynek przełajowy, a właściwie jego brak ! z budrzetem 1000-2000 właściwie nie ma co sie zabierać za przełaj. Sam chciałem zainwestować max 3000 ! i jest ciężko !
wza napisał(a):
> czy sa gdzies w sieci sklepy z czesciami do przelaju? mi sie np
> podobaja klasyczne przelajowe cantilevery. niestety widzialem
> je tylko na zdjeciach z zawodow.
jak się dobrze rozejrzysz, to jeszcze sporo lepszych canti na półkach znajdziesz... niedawno widziałem w sklepie Sachsy z połówkowymi klockami za coś koło 30zł - nawet miałem kupić dla klimatu, ale jak sobie przypomniałem te upierdliwe ustawianie klocków...
> czy sa gdzies w sieci sklepy z czesciami do przelaju? mi sie np
> podobaja klasyczne przelajowe cantilevery. niestety widzialem
> je tylko na zdjeciach z zawodow.
jak się dobrze rozejrzysz, to jeszcze sporo lepszych canti na półkach znajdziesz... niedawno widziałem w sklepie Sachsy z połówkowymi klockami za coś koło 30zł - nawet miałem kupić dla klimatu, ale jak sobie przypomniałem te upierdliwe ustawianie klocków...
Seba.C napisał(a):
a za 2,5 tysia można coś gotowego do amatorskiego kręcenia zanabyć:
http://www.dobrerowery.com/product_info.php?cPath=121_114&products_id=4202
pozdr
a za 2,5 tysia można coś gotowego do amatorskiego kręcenia zanabyć:
http://www.dobrerowery.com/product_info.php?cPath=121_114&products_id=4202