Karolina Pawlak

Trener personalny

Gdańsk, al. Grunwaldzka 472

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mjk - opinia Karolina jest tak doświadczoną wszechstronnie i tak profesjonalną osobą, z...
~Mjk
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 5 kwietnia 2023

Julia :) - opinia Niestety mimo wielu pozytywnych opinii, ja tej Pani nie polecam. Zlecilam...
~Julia :)
1

dodano: 6 lutego 2023

Gosia - opinia Polecam treningi personalne z Karolina!
~Gosia
-

dodano: 29 marca 2023

Dominika - opinia Karolina to świetny trener już dla tych wysportowanych, chcących ułożyć sobie...
~Dominika
-

dodano: 29 marca 2023

Gregor - opinia Trening z Karolina to duze wyzwanie ale i przyjemnosc , ogromna wiedza ,....
~Gregor
-

dodano: 25 marca 2023

Ania - opinia Karolina, to cudowna, profesjonalna i zawsze uśmiechnięta trenenerka! Od...
~Ania
-

dodano: 24 marca 2023

Magda - opinia We wszystkim co robimy najważniejsze jest być skutecznym - i taka właśnie...
~Magda
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 9 marca 2023

Marcin - opinia Z całego serca polecam usługi Karoliny, nikt nie motywuje tak do treningu i...
~Marcin
-

dodano: 8 marca 2023

Aga - opinia Karolina pasjonuje się tym co robi i da się to odczuć na zajęciach....
~Aga
-

dodano: 8 marca 2023

Emi - opinia Trenuję z Karolą już od wielu lat. Mimo kilku przerw, zawsze wracam, bo praca...
~Emi
-

dodano: 4 marca 2023

Sandra - opinia Z czystym sumieniem polecam treningi z Karoliną, bo takiej dawki motywacji...
~Sandra
-

dodano: 2 marca 2023

Kasia - opinia Karola to super trenerka. Po kilku miesiącach naszych treningów zaszłam w...
~Kasia
-

dodano: 1 marca 2023

Ewa - opinia treningi z Karolina to czysta przyjemność. rzeczowe i konkretne instrukcje,...
~Ewa
-

Marta - opinia Karola dzięki wielkie! Jesteś najlepsza! Jestem Ci bardzo wdzięczna
~Marta
-

Zadowolony mąż - opinia Kupiłem voucher na święta w prezencie dla żony (grudzień 2022). Nie...
~Zadowolony mąż
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 21 lutego 2023

Klaudia K. - opinia Świetna i profesjonalna obsługa Pani Trener Bardzo dobra współpraca w czasie...
~Klaudia K.
-

dodano: 20 lutego 2023

Magd - opinia Miła, ciepła i motywująca. Zawsze przygotowana i punktualna.
~Magd
-

dodano: 20 lutego 2023

Kasia - opinia Karolina jest świetną trenerką i mega pozytywną osobą :). Z jej pomocą udało...
~Kasia
-

dodano: 16 lutego 2023

Kasia - opinia Do Karoliny zgłosiłam się żeby wrócić do treningów będąc w 5-tym miesiącu...
~Kasia
-

dodano: 10 lutego 2023

Kaja - opinia Ćwiczę z Karoliną od prawie roku i bardzo sobie cenię naszą współpracę....
~Kaja
-

dodano: 10 lutego 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry