Widok
Faktycznie ludzie pracują w tygodniu, ale z drugiej strony w soboty odbywają się w większości zawody więc w niedziele trochę słabo by było. Ale jeżeli bardzo chcecie możemy jechać w niedzielę... Co prawda będzie tłoczno, bo wiadomo jak to końcówka tygodnia i powroty z półwyspu. Jadę dziś na trening o 10:30. Jedzie ktoś ze mną? Start: Rondo Morska - Estakada.
Dokładnie trasa przebiegała tak jak opisał Marcel :)
Co do tempa to było dobre do czasu gdy Marcel i ja nie wytrzymaliśmy... czyli na podjeździe z Wejherowa w stronę Nowego Dworu Wejherowskiego nie daliśmy rady jechać szybciej niż 30km/h tak jak pozostała dwójka. Mimo pościgu nie daliśmy rady ich dogonić :D Było bardzo fajnie, z wyjątkiem deszczu, który złapał nas w Wejherowie.
Podsumowanie treningu:
- dystans: 126,02 km
- czas jazdy: 3:46:40
- średnia prędkość 33,81 km/h
- prędkość maksymalna: 63,20 km/h
- średnia kadencja: 81
Mam nadzieję, że będziemy się tak częściej spotykali, tym bardziej, że z Krzyżakiem jesteśmy prawie sąsiadami :P
PozdROWER
Co do tempa to było dobre do czasu gdy Marcel i ja nie wytrzymaliśmy... czyli na podjeździe z Wejherowa w stronę Nowego Dworu Wejherowskiego nie daliśmy rady jechać szybciej niż 30km/h tak jak pozostała dwójka. Mimo pościgu nie daliśmy rady ich dogonić :D Było bardzo fajnie, z wyjątkiem deszczu, który złapał nas w Wejherowie.
Podsumowanie treningu:
- dystans: 126,02 km
- czas jazdy: 3:46:40
- średnia prędkość 33,81 km/h
- prędkość maksymalna: 63,20 km/h
- średnia kadencja: 81
Mam nadzieję, że będziemy się tak częściej spotykali, tym bardziej, że z Krzyżakiem jesteśmy prawie sąsiadami :P
PozdROWER