Widok

Trening

wiem ze pozno mowie ale co tam

jutro (sroda) 11.00 pod kauflandem na morskiej kolo Statoil.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
fajnie macie studenci i uczniowie, pracujacy nie maja szans...

pozdrower
Peter
Faktycznie ludzie pracują w tygodniu, ale z drugiej strony w soboty odbywają się w większości zawody więc w niedziele trochę słabo by było. Ale jeżeli bardzo chcecie możemy jechać w niedzielę... Co prawda będzie tłoczno, bo wiadomo jak to końcówka tygodnia i powroty z półwyspu. Jadę dziś na trening o 10:30. Jedzie ktoś ze mną? Start: Rondo Morska - Estakada.
Lepiej w weekendy, szczególnie w niedziele, wiecej osob przyjedzie - szczegolnie tych co pracują w tygodniu. Wypad na Hel był całkiem fajny, tylko teraz moze byc tłoczno?
Również jestem za organizacją właśnie takich treningów. Dystans może być oczywiście większy aczkolwiek prędkość mi odpowiadała ;) A co powiecie o treningu w poniedziałek np: o 10:00 na skrzyżowaniu Morskiej z Obwodnicą?
Heh, no mozna cześciej tak jeździć, ja postaram sie następnym razem nie zamulić. Ale chociaż zrobiłem lepszy trening. Może jakoś w przyszłym tyg. sie zgadamy, tyle że ja proponuje dłużej ale za to wolniej. Np. Hel :D

www.trek.gd.pl
Krzyżak napisał(a):

> dla scislosci, jechalem dalej sam :)

Ale z Ciebie kolega... wszystkich zostawiłeś! Tak się nie robi ;) Przyjedź czasem na metę nie pierwszy ;P
Lecz się, lecz. :) Ja tez ostatnio leczyłem przeziębienie w piątek przed BT Gdańks, ale niestety nie wyszło i jechałem chory. A tak poza tym to ze śmierdziochami nie jeździmy:P
...i zatkać nosy ;P
Zjem tyle czosnku że jutro będę bardziej zdrowy niż najzdrowszy noworodek :> 3mać kciuki :D
majek maila Ci wyslalem, daj znac
upomnij sie jak bedziesz zdrow :D
super :> macie szczęście że jestem chory bo normalnie bym was zmiażdżył.... ;) .....hlip.... hlip.... hlip.....
dla scislosci, jechalem dalej sam :)
Dokładnie trasa przebiegała tak jak opisał Marcel :)
Co do tempa to było dobre do czasu gdy Marcel i ja nie wytrzymaliśmy... czyli na podjeździe z Wejherowa w stronę Nowego Dworu Wejherowskiego nie daliśmy rady jechać szybciej niż 30km/h tak jak pozostała dwójka. Mimo pościgu nie daliśmy rady ich dogonić :D Było bardzo fajnie, z wyjątkiem deszczu, który złapał nas w Wejherowie.

Podsumowanie treningu:
- dystans: 126,02 km
- czas jazdy: 3:46:40
- średnia prędkość 33,81 km/h
- prędkość maksymalna: 63,20 km/h
- średnia kadencja: 81

Mam nadzieję, że będziemy się tak częściej spotykali, tym bardziej, że z Krzyżakiem jesteśmy prawie sąsiadami :P
PozdROWER
Ja nie zdążyłem.... zamuliłem rano i sie nie wyrobiłem. Ale jechałem sam, też przez kartuzy. Wyszło 168km i średnia 32. I oczywiście nie ma to jak ciepły, wspaniały letni deszczyk z lekko zacinającym gradem....

www.trek.gd.pl
Z Witomina mi wyszło 130, avs: 32.9, trasa była taka, Koleczkowo->Kielno->Przodkowo-> Kartuzy, w Kartuzach w prawo, potem taka dziwna petla i dojechalismy do Wejherowa -> Nowy Dwór Wejherowski -> Koleczkowo -> i potem sie drogi rozdzielily. ja na koncu odpadłem, tempo dosc ostre :D
ile km? jaka srednia? dokad? z kim? za ile? :> Ja zalegam chory , wiec narazie musze sobie tylko powyobrazac jak bylo i jakby moglo byc... :D
No trochę późno, ale następnym razem mam nadzieję, że dasz znać wcześniej i przez to się nie spóźnię:P
Pozdrawiam!:)
do góry