Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Trivoli / przegięcie wątek zamknięty Było to super miejsce z zupełnie przyzwoitym asortymentem . Wszystko co dobre...
~wuka54
31

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2012

Trivoli wątek zamknięty Otworzyło sie pod nazwa Loppis na Ul. Stryjskiej 24 w Gdynia Redłowo
~Loppis
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2016

Sklep ze starociami wątek zamknięty https://www.facebook.com/Loppis-1094974610545202/ Niedługo sie otworzy taki...
~Gość
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2016

trivoli sklep wątek zamknięty hm....Dobry sklep by rozładować nerwy,można pochodzić,pooglądać,pomyśleć.By...
~Znajomy Tomasz
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 maja 2013

Czyżby koniec?... wątek zamknięty W sklepie nie byłam od kilku tygodni.Weszłam i ....Jakoś w nim...
~ABC
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 lutego 2013

atrakcyjne ceny? wątek zamknięty do Trivoli zaglądałam wiele razy i to od dłuższego już czasu, ostatnio...
~troszkę krytyki
3

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 7 lipca 2012

rozzalona wątek zamknięty W sobote zostalam w b nieelegancki sposob potraktowana przez menadzera tego...
~ika
3

dodano: 14 marca 2012

Dobry sklep wątek zamknięty Bardzo dobry sklep!!moze ceny nie są niskie,ale mozna duzo utargowac,trzeba...
~Tomasz
-

dodano: 6 października 2012

Rewelacyjny sklep!! wątek zamknięty Wszystkiem polecam zakupy w Trivoli, rewelacyjne ceny, obsługa świetna zawsze...
~Marta
-

dodano: 6 września 2012

klientka Ewa - opinia wątek zamknięty Nareszcie można stylowo i ze smakiem urządzić dom bez wydawania bajońskich...
~klientka Ewa
-

dodano: 9 czerwca 2012

Pomorskie Portobello wątek zamknięty Bywam w Trivoli bardzo często i zawsze wyszukam jakąś perełkę, od malutkich...
~Ela
-

dodano: 16 maja 2012

Super wątek zamknięty Już jestem uzależniona!Lubię takie sprzęty , rzeczy z duszą.Każdy może...
~amitie
-

dodano: 31 marca 2012

polecam wątek zamknięty Swietne miejsce! Mam boska malutką toaletke ratanową co wyglada na 500 zl a...
~alex
-

dodano: 1 lutego 2012

super miejsce wątek zamknięty bardzo duża powierzchnia, olbrzymia liczba perełek na wagę, niskie ceny,...
~Znawczyni
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 listopada 2011

dobra obsługa wątek zamknięty Byłem dzisiaj w sklepie, kupić drobiazgi oraz koszulę meską....Pracownik Pan...
~Marek
-

dodano: 26 listopada 2011

Rewelwcja! wątek zamknięty Jestem zachwycona! Długo szukałam kilku sztuk mebli, które podkreśliłyby...
~Juliana
-

dodano: 24 listopada 2011

SUPER !!! wątek zamknięty Jesteśmy z mężem zachwyceni, bogata oferta, można się zagubić na kilka godzin...
~Sylwia z Redy
-

dodano: 10 listopada 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry