Widok
Troche biesiada
Byłam ze znajomymi w ostatnią sobotę na imprezie w tym klubie. Wszystko niby spoko tyle że klub prawdopodobnie nastawia się na starszą klientele gdzie Panowie po wypiciu "paru głębszych" dostają kociego rozumu i zaczynają dosłownie dostawiać się do kobiet. Zastanawia mnie też fakt gdzie jest ten DJ w okularach który grał bardziej elektroniczną muzykę. Razi też troszkę plakat który informuje że na sobotnich imprezach są grane gatunki dub step dru D&B itp a tak naprawdę to jest bieda. Stała jakaś Pani którą kojarzę z innych klubów gdzie potrafiła że tak napisze "wstrząsnąć klubowiczami" dobrym brzmieniem ale skoro nie robiła tego w sobotę to klub prawdopodobnie zmienił politykę muzyczną. Jednym słowem lokal fajny ale jakość imprez spadła na na psy. Nie wiem czy zmieniła się osoba która "menadżerowała" czy klub nastawia się na inną klientele. A są też plusy :) Jest fajny wybór piw, a nie same specjalne i lechy lub perły :) To tyle i jeśli można czekam na odpowiedź. Serdecznie pozdrawiam:)
Moja ocena
Blaszany Bębenek
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 3
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
3.2
* maksymalna ocena 6