Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
... wątek zamknięty Witam, byłem z małżonką w ubiegły Piątek w tym lokalu, pełno Panów...
~Małżeńśtwo
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 10 września 2014

Jedzenie wątek zamknięty Ostatnio miałam okazje spróbowac kilku dań w Blaszanym Bębenku. Zostałam mile...
~Małgosia
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 grudnia 2013

Porażka wątek zamknięty Klub mieści się w piwnicy między miezkalnymi kamienicami..w klubie kiedyś był...
~Adam
1

dodano: 12 października 2013

Troche biesiada wątek zamknięty Byłam ze znajomymi w ostatnią sobotę na imprezie w tym klubie. Wszystko niby...
~Karolina
-

dodano: 3 czerwca 2014

IMPREZA PO SYLWESTRZE wątek zamknięty FAJNA IMPREZA NA PO SYLWESTRZE , MIMO , ŻE NIE BYŁO ZBYT DUŻO LUDZI FAJNA...
~ONI
-

dodano: 4 stycznia 2014

nuda wątek zamknięty Lokal z dużym potencjałem na 'clubbing' ale nie wykorzystany. Niestety...
~Adrian
1

dodano: 28 lipca 2013

Świetne miejsce... wątek zamknięty ...a do tego przemiła obsługa i REWELACYJNIE grający DJ (brawo!). Duży plus...
~mamma_mia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2013

Świetnie wątek zamknięty W Blaszanym Bębenku ze znajomymi spędzaliśmy Sylwestra. Bardzo nam wszystkim...
~Anna
-

dodano: 8 stycznia 2013

Sylwester wątek zamknięty A jak się bawiliście na Sylwestra w Blaszanym?
~B.
-

dodano: 3 stycznia 2013

Sylwester 2012 wątek zamknięty Ogólnie jestem zadowolony z imprezy. Muzyka była fajna i jak najbardziej...
~Zbyslaw
-

dodano: 2 stycznia 2013

Jest ok :) wątek zamknięty Muzyka w sam raz na fajną zabawę.Dla każdego coś się znajdzie :) Chętnie tam...
~M.
-

dodano: 10 grudnia 2012

Polecam naprawdę warto wpaść się pobawić wątek zamknięty polecam wszystkim którzy chcą się pobawić, pośmiać i napić dobrych drinków w...
~Staszek
-

dodano: 4 grudnia 2012

ZMIENCIE DJ wątek zamknięty jaka porazka nastała uwielbiałem tam chodzic jeszcze poł roku temu teraz...
~macjan
-

dodano: 28 listopada 2012

Fajnie było!! wątek zamknięty Byłam wczoraj ze znajomymi w tym klubie, na wejściu przywitał nas Ochroniarz...
~Kaśka
-

dodano: 18 listopada 2012

Miejsce fajne, obsługa i muzyka też, ceny w miarę ok. Wielki plus za wystrój. wątek zamknięty Jednak często kiepsko z frekwencją. Właściciel powinien trochę postawić na...
~Michał
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 czerwca 2012

super sobota!! wątek zamknięty trafilam tam w sobote przypadkiem bo wszedzie byly pustki w klubach a tam...
~kikiliki1
-

dodano: 21 maja 2012

Ten klub poleciłbym tylko i wyłącznie moim największym wrogom. wątek zamknięty O ile sam wystrój klub, oferowane napoje czy też muzyka są na akceptowalnym...
~Niezadowolony klient
1

dodano: 24 marca 2012

Blaszany Bębenek wątek zamknięty Polecam klub dla osob bardziej dojrzałych. Klub z klientelą powyżej 25roku...
~Wera
-

dodano: 9 maja 2012

Fajny klub wątek zamknięty Nie jestem stałą bywalczynią klubów,ale w piątki i soboty z grupą...
~Klara
-

dodano: 23 kwietnia 2012

szukam impreza sobotnia 31-03-2012 wątek zamknięty dziewczyny z pięknym uśmiechem ( chyba miałaś coś z ręką , gips albo coś ) ,...
~dar
4

dodano: 2 kwietnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
85

56

wątków

do góry