Widok

Truchtanie, nordic walking, rower - Gdańsk Wrzeszcz

Wrzeszcz Górny Bieganie Rowery Wrzeszcz Dolny Temat dostępny też na forum:
Hej,
wracam powoli do aktywności fizycznej po długiej przerwie przez kontuzję, formę mam niższą niż zerowa ;) Szukam osób z Górnego Wrzeszcza (Jaśkowa Dolina, okolice Manhattanu, Galerii Bałtyckiej) o tak samo beznadziejnej formie jak ja, chętnych do wspólnego truchtania. Wiadomo, razem raźniej ;) Jeśli nie odpowiada Ci bieganie, możemy przedyskutować inną formę - pochodzić z kijkami, pojeździć na rowerze. Byle regularnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, jestem z tej samej lokalizacji i z podobną formą. Chętnie się przyłączę.
mail: zyjacywpelni@wp.pl
cześć, jestem z tej okolicy, moja forma jest znacznie gorsza niż zerowa :), wiec jeśli chodzi o bieganie to ja raczej nie bardzo, ale jeśli zdecydowaliście się na chodzenie z kijkami - to chętnie się do Was przyłączę
W tej lokalizacji, co tydzień we wtorki o godz 18 odbywają się zajęcia nordic walking. Prowadzi je licencjonowany instruktor, jest wypożyczalnia kijów i wszystko jest sponsorowane przez mosir Gdańsk. Także wystarczy tylko przyjść :)
https://www.google.pl/maps/@54.4134903,18.6018016,3a,75y,67.52h,79.45t/data=!3m7!1e1!3m5!1smWltNsIK2ea2aD4iUrC9eA!2e0!6s%2F%2Fgeo1.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DmWltNsIK2ea2aD4iUrC9eA%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D132.86385%26pitch%3D0!7i13312!8i6656?hl=pl
Jest to parking przy ul. Dąbrowszczaków 40 vis a vis VW
Ja też chętnie z Wami potrychtam :) 18katrinka@wp.pl

Inne tematy z forum Sport

Suplementy sportowe (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Mój partner i ja planujemy nabrać czystej masy, a następnie zająć się rzeźbieniem...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...

do góry