Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
świetnie wątek zamknięty chłopaki uwinęli się ze wszystkim piorunem )))
~tomek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 maja 2015

Świetny efekt końcowy wątek zamknięty Współpraca z tą agencją przebiegała niekiedy szorstko, ale jak się później...
~Krzysztof Osiak
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 7 stycznia 2014

Kreatynie i elastycznie wątek zamknięty We współpracy z agencją szczególnie cenię sobie ich elastyczność rozumianą...
~Malwina Instytut Miasta
-

dodano: 25 października 2013

Wspaniała kreatywność za rozsądną cenę wątek zamknięty Agencja True wykonała dla mnie 2 strony. Zanim jednak natrafiłam na nich...
~Agnieszka Architekci Ślubni& Slu
-

dodano: 10 października 2013

Polecam - kreatywność & nowe trendy wątek zamknięty Grupa Travel korzysta z usług Agencji TRUE od 2007 roku, która wykonała kilka...
~Grupa Travel / Dział Marketingu
-

dodano: 26 września 2013

Marek - opinia wątek zamknięty Jeśli chodzi o kreatywność to nie mam większych zastrzeżeń, jeśli komuś się...
~Marek
-

dodano: 27 sierpnia 2013

Oryginalne projekty graficzne wątek zamknięty Bardzo cenię sobie współpracę z agencją TRUE, tempo pracy może nie należy do...
~Iwona Sport & Travel
-

dodano: 26 sierpnia 2013

Świetna robota! wątek zamknięty Usługi świadczone przez TRUE są naprawdę na bardzo wysokim poziomie....
~Michał
-

dodano: 15 sierpnia 2013

Paweł - opinia wątek zamknięty Bardzo fajna wiedza merytoryczna (nie tyle informatyczna, co i marketingowa,...
~Paweł
-

dodano: 13 sierpnia 2013

TRUE wątek zamknięty nie spotkałem się chyba z osobami zadowolonymi z tempa pracy artystów. a...
~Qczyn
-

dodano: 13 sierpnia 2013

Agencja ze świetnymi projektami wątek zamknięty Dziwię się dwóm poprzednim opiniom. Panowie z True mają niesamowite pomysły....
~Michał
-

dodano: 9 sierpnia 2013

Zenada wątek zamknięty Terminowosc dla tych Panow to termin wyjatkowo abstrakcyjny, no chyba ze...
~iza
1

dodano: 16 października 2012

ZGADZAM SIĘ Z IZĄ!!!!!!! wątek zamknięty Czasami zadaję sobie pytanie jak oni utrzymują się jeszcze na rynku. Miałem...
~Łukasz
1

dodano: 9 maja 2013

profesjonalna obsługa wątek zamknięty młody prężny zespół, pełen innowacyjnych pomysłów, wysoka jakość usług,...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 lutego 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry