Tryton

Aranżacja wnętrz

Gdańsk, Janusza Meissnera 6E/4

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Osiedle Malczewskiego 2 wątek zamknięty Skorzystalam z pomocy pani Agaty i nie zaluje Zadbala o kazdy szczegol nie...
~Zaba
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2018

Miło i profesjonalnie - polecam! wątek zamknięty Skorzystaliśmy z mężem z konsultacji u p. Agaty, ponieważ mieliśmy kilka...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 lipca 2018

Firma godna polecenia wątek zamknięty Pani Agata jest architektem, który słucha klienta; nie projektuje wnętrz dla...
~Awiator 2017
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 maja 2018

Profesjonalizm z ludzką twarzą wątek zamknięty Nie jestem łatwym klientem. Wiem czego chcę i wymagam więcej niż przeciętny...
~Iwona
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 września 2017

Polecam współpracę wątek zamknięty Polecam współpracę z firmą Tryton. Przeszłam z Panią Agatą cały proces...
~Ola
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 września 2017

Awiator, Osowa, Mila Baltica wątek zamknięty Z Panią Agatą pracuje od dłuższego czasu na kilku inwestycjach m.in. dwa...
~Robert
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 września 2017

Opinia wątek zamknięty Może komuś wyda się ta ocena na "6" nie wykonalna ale w naszym przypadku tak...
~Staniszewska Danuta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

Gorąco polecam! wątek zamknięty Wspaniała, ekspresowa obsługa. Fachowe podejście do tematu, mnóstwo ciekawych...
~Orzechowska
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 listopada 2016

MILA BALTICA - BLACK & WHITE ELEGANCE - Klasa sama w sobie! wątek zamknięty Serdecznie polecam Pania Agatę Piltz i jej Studio Aranżacji Wnętrz Tryton....
~Martyna
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 czerwca 2017

Super firma :) wątek zamknięty Architekt godny polecenia :) . Projekt przygotowany na czas i co...
~Agnieszka i Bartek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

NIE POLECAM KORZYSTANIA Z USLUG FIRMY TRYTON wątek zamknięty Dekoratorka niestety nie slucha klienta. Na wstepnych spotkaniach obiecuje...
~KLIENT
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2017

Profesjonalizm, pasja, zaangażowanie wątek zamknięty Jakby powiedział Zbigniew Wodecki daję 10! Na Panią Agatę trafiliśmy...
~Bezglutenowcy
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 czerwca 2016

Firma to ludzie, a Tryton to cudowni ludzie wątek zamknięty Przy przebudowie domu i nowej aranżacji wsparłam się wiedzą i doświadczeniem...
~Iwona
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 marca 2016

dom z marzeń wątek zamknięty Chcieć to móc, pytanie tylko JAK?? Z panią Agatom i TRYTONem sposób...
~szczęśliwa Rumianka :D
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 lutego 2016

Projekt łazienki wątek zamknięty Z czystym sumieniem polecam Panią Agatę! Moja mała łazienka, wbrew pozorom,...
~Małgorzata
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 lutego 2016

Bardzo miło, tanio i dobrze wątek zamknięty Polecam firmę Tryton. Do skorzystania z usług tej firmy zachęcono mnie w...
~Radek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 lutego 2016

Mieszkanie aranżacja wątek zamknięty Z całego serca polecam wszystkim Studio aranżacji wnętrz TRYTON a szczególnie...
~sąsiedzi_kargulów
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 lipca 2015

Oksywie wątek zamknięty Polecam współprace ze Studiem Aranżacji Wnętrz Tryton. Właścicielka wesoła,...
~Zbigniew
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 października 2014

Porada architekta Awiator wątek zamknięty Panią Agatę poznałam na targach i bardzo szybko" złapałam"z Nią dobry...
~Aleksandra
-

dodano: 15 października 2014

Profesjonalnie wątek zamknięty Popsuła nam się kabina i od tego się zaczęło. Odwiedzaliśmy salony z...
~Stanisław
-

dodano: 30 lipca 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
52

47

wątków

do góry