Widok

Trzeba być cymbalem, żeby...

Trzeba być i**otą...

- żeby nia zauważyć w jakim kierunku zmierza świat. Hmm, świat ? To trochę zbyt ogólnie, ujmijmy to konkretnie: trzeba być i**otą, żeby nie zauważyć tendencji, które kierują ten świat w różne strony

- żeby wierzyć, że gruszki wyrosną na wierzbie

- żeby wierzyć oszustom. Tu kłania się teoria gier.

- zeby ignorować ludzką naturę. Tu z kolei kłania się teoria ewolucji i historia cywilizacji.

- żeby wierzyć, iż marni ludzie zrobią coś dobrego. Tu się kłania doświadczenie życiowe.

Można, zdarza się, uwierzyć w którąś z tych rzeczy, ale żeby wierzyć w te wszystkie rzeczy naraz to trzeba być i**otą patentowanym.

Ja nie jestem i**otą.

Nie miałem problemu z wyborem w 1980 r.

Nie miałem problemów z wyborem w latach 1981- 1989.

Nie miałem problemów z wyborem po 1989 r. i nie mam dzisiaj. A historia potwierdza słuszność tych wyborów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niech nie rozrabia, jak pijany zając w kapuście. Siądzie na 4ech literach, w cieniu i sztachnie się resztkami lata.
Oddycha spokojnie... może co "za uważy" ważnego.
http://youtu.be/uZcmVslDAto
Ps
Czyste szaleństwo!

Łowca chyba przez pomyłkę napisał :
- żeby wierzyć, że gruszki wyrosną na wierzbie ( ale większość twoich PISiarzy wierzy)

- żeby wierzyć oszustom. Tu kłania się teoria gier ( to jak zatem odbierasz to co mówią np. Morawiecki, Macierewicz, Kaczyński ?)

- zeby ignorować ludzką naturę. Tu z kolei kłania się teoria ewolucji i historia cywilizacji ( dołącz do cywilizacji zachodniej. Będzie to trudne z racji twojego wieku i wcześniejszych doświadczeń, ale walcz)

- żeby wierzyć, iż marni ludzie zrobią coś dobrego. Tu się kłania doświadczenie życiowe ( patrz wyżej, o gruszkach na wierzbie )

Można, zdarza się, uwierzyć w którąś z tych rzeczy, ale żeby wierzyć w te wszystkie rzeczy naraz to trzeba być i**otą patentowanym ( potwierdzam, nikt nie jest doskonały. Zacznij od drobnych rzeczy, nie przeceniaj swojej inteligencji. Na przykład : przestań wierzyć że kij bejsbolowy w rękach narodowca jest oznaką patriotyzmu)

Ja nie jestem i**otą. ( z tym bym polemizował )

Nie miałem problemu z wyborem w 1980 r. ( ja także)

Nie miałem problemów z wyborem w latach 1981- 1989. ( ja także)

Nie miałem problemów z wyborem po 1989 r. i nie mam dzisiaj. A historia potwierdza słuszność tych wyborów. ( rzeczywiście. Patrz punkt o gruszkach na wierzbie)

Posumowanie : szkoda że tak późno wzięło cię na refeksje, ale lepiej późno niż wcale. Jak powiedział żyd spóźniając się na pociąg.

Dobrze, że z "pamięcią złotej rybki"... mam szansę na jutrzejsze dzisiaj. Chrapu, chrapu, chrap ...

http://www.youtube.com/watch?v=-XOurbNUwyw

Inne tematy z forum Hydepark

Stop LGBT - wasze opinie na ten temat (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Ostatnio podczas spaceru zauważyłam na ulicy bilbordy z hasłem Stop LGBT....

Biżuteria jako prezent? (40 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

Problem z głośnymi dziećmi sąsiadów (42 odpowiedzi)

Niedawno do mieszkania nade mną wprowadziło sie małżeństwo z dwojgiem bardzo hałaśliwych dzieci....

do góry