Widok
Trzej muszkieterowie
Opinie do spektaklu: Trzej muszkieterowie.
Trzej muszkieterowie
Marta Guśniowska
"Trzej muszkieterowie" - pełne humoru, skojarzeń i aluzji do współczesności widowisko dla młodszych i starszych.
Spektakl sensacyjny i komediowy, ale też dający przestrzeń do refleksji o przemijaniu.
Atos, Portos i Aramis prowadzą spokojne życie emerytów. Przestali szukać wyzwań i przygód. Zamiast "Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego", wolą po ...
Przejdź do spektaklu.
Trzej muszkieterowie
Marta Guśniowska
"Trzej muszkieterowie" - pełne humoru, skojarzeń i aluzji do współczesności widowisko dla młodszych i starszych.
Spektakl sensacyjny i komediowy, ale też dający przestrzeń do refleksji o przemijaniu.
Atos, Portos i Aramis prowadzą spokojne życie emerytów. Przestali szukać wyzwań i przygód. Zamiast "Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego", wolą po ...
Przejdź do spektaklu.
Pół na pół
Spektakl w mojej ocenie nierówny. Pierwsza godzina zupełnie mi się nie podobała, a żarty były dla mnie żenujące (choć Pan siedzący za mną cały czas śmiał się do rozpuku). Zdecydowanie bardziej mi się podobała druga godzina od sceny podróży do Anglii. Muzyka i świetna scena walki finałowej spowodowały, że z teatru wyszłam generalnie zadowolona.