Widok

Trzy Żagle

Trzy Żagle Zaspa Temat dostępny też na forum:
Trzy Żagle to zespół trzech osiemnastokondygnacyjnych budynków mieszkalnych, które powstają na Zaspie przy ulicy Olsztyńskiej. Dużym atutem lokalizacji jest bliskość Parku Nadmorskiego, deptaku prowadzący do molo w Brzeźnie oraz licznych ścieżek rowerowych.

Przyszli mieszkańcy będą mogli skorzystać z lokali handlowych (w tym także market spożywczy), które powstaną w Trzech Żaglach. Windy ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

hmm

nie podobają mi się takie blokowiska, wolę kameralne malutkie bloki :o)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 134

Lokalizacja,

nie może być innej oceny niż 5. Przecież to wymarzona lokalizacja.
popieram tę opinię 138 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mógłbym mieszkać

wyglada świetnie, idealna lokalizacja, szkoda ze mieszkania takie drogie, mnie nie stac na taką nieruchomość. Ale jest bardzo interesująca. Kolory fajne: modny szary z pomarańczą.
popieram tę opinię 134 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie wiem jakich lokalach piszesz, ale akurat w Trzech Żaglach usterki należą do rzadkości

Jak przyprowadziłem inżyniera budownictwa na odbiór mieszkania to był mocno zdziwiony że ściany mogą być tak proste, żadnej usterki nie wykrył, mieszkam już od roku w Trzech Żaglach i nie mam żadnych uwag, no może poza opłatami, np. konserwacja wind które są nowiutki i na gwarancji : 25 PLN miesięcznie, przeglądy budowlane również coś kło tego, ale w budynkach wysokościowych to wymów ustawowy.
popieram tę opinię 129 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mnie się podoba

ale niewykonczone , nie dopięte na ostatni guzik
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 100

super lokalizacja, infrastruktura tez na 5
popieram tę opinię 134 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkaniec

Wszystko ok. :)
popieram tę opinię 100 nie zgadzam się z tą opinią 0

rewelacja
popieram tę opinię 100 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetna lokalizacja i mieszkania

Pokażcie mi inne tak dorbrze sytuowane osiedle w Gdańsku, widoki pierwsza klasa...
popieram tę opinię 133 nie zgadzam się z tą opinią 2

W sumie inwestycja zakończona, ale zostało jeszcze 10 mieszkań do sprzedania + 4 lokale handlowe

Szkoda tylko że developer nie zadbał o zieleń i małą architekturę przy osiedlu od strony ul. Meissnera, po ogródkach działkowych pozostał pas niezagospodarowanej ziemi...
popieram tę opinię 130 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba sam meszkasz w falowcu skoro wszystko ci się z niiiiiim kojarzy...

Akurat architektura Trzech Żagli jest dosyć nietuzinkowa, pokaż mi gdzieś ndziej w Gdańsku zaokrąglone balkony, chyba tylko w Brętowskiej Brame, też od INPRO zresztą
popieram tę opinię 110 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest tam wiele mieszkań z pięknym widokiem na zatoke oraz panoramę Gdańska, żadnej stacji nie widać...

Niektórym po prostu żal du..ę ściska że normalnych ludzi stać już na coś więcej niż wielka płyta
popieram tę opinię 129 nie zgadzam się z tą opinią 2