Widok

Trzy Żagle

Trzy Żagle Zaspa Temat dostępny też na forum:
Trzy Żagle to zespół trzech osiemnastokondygnacyjnych budynków mieszkalnych, które powstają na Zaspie przy ulicy Olsztyńskiej. Dużym atutem lokalizacji jest bliskość Parku Nadmorskiego, deptaku prowadzący do molo w Brzeźnie oraz licznych ścieżek rowerowych.

Przyszli mieszkańcy będą mogli skorzystać z lokali handlowych (w tym także market spożywczy), które powstaną w Trzech Żaglach. Windy ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Miało być niewiadomo co...

Miało być nie wiadomo co jak się patrzyło na wizualizację budynków na początku, a wyszły najzwyklejsze, ordynarne bloki jakich pełno w tej okolicy :(
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 150

a mi sie podoba

jak dla mnie bardzo ciekawa architektura
popieram tę opinię 146 nie zgadzam się z tą opinią 12

ok

niezle niezle
popieram tę opinię 143 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zachęcam do oceniania architektury po wybudowaniu budynków

Uważam iż wygląd budynków należy oceniać po wybudowaniu budynków a nie na etapie stanu surowego otwartego.
popieram tę opinię 133 nie zgadzam się z tą opinią 8

ile mozna utargować

czy ktoś się orientuje ile In pro może opuścić przy zakupie mieszkania?
popieram tę opinię 138 nie zgadzam się z tą opinią 3

ile utargowac

okolo 8-10%
popieram tę opinię 138 nie zgadzam się z tą opinią 2

hmm

deweloper napewno ceny nie opusci.....wszystko super tylko pod pseudo luksusem znajdziecie mieszkanie w molochu z 1000 sasiadow, psujaca sie winda itd
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 147

Cena

z podzielenia wychodzi mi 6,6 do 7,4 tys za m skąd te 4,8 tys
popieram tę opinię 129 nie zgadzam się z tą opinią 10

Beeee

Wyglądają jak dawne komunistyczne kolosy.... no tak .... pasują do architektury Falowcow !!! Tylko te postawili do góry a nie w bok ;-)
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 145

jkb

ladniutkie
popieram tę opinię 143 nie zgadzam się z tą opinią 5

spartaczone balkony

a widzieliście tynk na balkonach w budynku B. Wszystko jest pięknie pod warunkiem, że nie zaświeci słońce. Jak słońce świeci pod odpowiednim kontem masakra!!!! jeszcze nie widziałem na nowej inwestycji tak spartaczonej roboty!!!!!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 148

sympatycznie i w dobrej lokalizacji

Za tę cenę, to bardzo dobra lokalizacja. Widok na morze zapiera dech. Warte polecenia.
popieram tę opinię 143 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zgodzę się z Tobą, mieszkanie w takim molochu to porażka. Radzę innym aby się zastanowili czy chcą mieszkać w miejscu z tym 1000-em sąsiadów, gdzie każdy robi co chce i kiedy chce... za taki luksus to ja dziękuję.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 129

ąnula

Może i fajne ale w złym miejscu wciśnięte w stare bloki
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 140

ze tak spytam, a chociaz przechodzilas w poblizu kiedys? widok na morze to jest na mrketingowej wizualizacji, w relaiach 90% nawet go nie zobaczy, a reszcie lornetka bedzie potrzebna
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 138

BAJKA z widokiem na stację przesyłową energii

czy wy ludzie jesteście ślepi tyle kasy dajecie a obok za płotem duża przesyłownia energii ,stoją kolosalnie duże wieże energetyczne , włąściwe miejsce do mieszkania - chyba was pogieło i jeszcze taka kasa ??????????????
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 142

Dla mnie super, mam piekne mieszkanie z dużym ogrodkiem, pięknie urządzone i jestem bardzo zadowolona, więcej uśmiechu , a nie tylko narzekania.
pozdrawiam
popieram tę opinię 142 nie zgadzam się z tą opinią 7

pety

A jak Ci niewychowani lokatorzy będą rzucali pety przez balkon to zobaczysz jaki będziesz miała piękny ogródek hahaha
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 132

3Z

Nie prawda juz od 6-7 pietra widac zatoke .... Bylem widzialem
popieram tę opinię 135 nie zgadzam się z tą opinią 2