Widok

Trzy Żagle

Trzy Żagle Zaspa Temat dostępny też na forum:
Trzy Żagle to zespół trzech osiemnastokondygnacyjnych budynków mieszkalnych, które powstają na Zaspie przy ulicy Olsztyńskiej. Dużym atutem lokalizacji jest bliskość Parku Nadmorskiego, deptaku prowadzący do molo w Brzeźnie oraz licznych ścieżek rowerowych.

Przyszli mieszkańcy będą mogli skorzystać z lokali handlowych (w tym także market spożywczy), które powstaną w Trzech Żaglach. Windy ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pokażcie mi lepsze mieszkania od Trzech Żagli

W obrębie 1,5 km od pasa nadmorskiego, może Jelitkowski Dwór ? Albo Neptun Park lub Nadmorski Park w cenie 10 000 PLN/m2 ? Jak zawsze słychać samych malkontentów z bloków z wielkiej płyty lub innych "leningradów". Trzy Żagle ze swoja lokalizacją i wyglądem to bardzo udana inwestycja, mieszkam od marca.
popieram tę opinię 134 nie zgadzam się z tą opinią 5

Trzy Żagle to Przymorze

Nic specjalnego
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 142

Czym tu się zachwycać ,małe mieszkania są beznadziejne.W blokach z lat 70 bardziej praktyczne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 144

lokalizacja i cena ok

mozna utargować do 5 600 za metr. to dobra cena w niezłej lokalizacji.
popieram tę opinię 142 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zabudowa

Z tego co pamiętam budynki były żel zaprojektowane pod względem umiejscowienia, przekroczenia lini zabudowy etc. - ciekawe co zostało zrobione że puścili inwestycje ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 139

to

Przestancie narzekać jesli sie nie podoba to zmiencie na leningradzkie bloki marudy
popieram tę opinię 140 nie zgadzam się z tą opinią 4

3Z

Nie prawda juz od 6-7 pietra widac zatoke .... Bylem widzialem
popieram tę opinię 136 nie zgadzam się z tą opinią 2

pety

A jak Ci niewychowani lokatorzy będą rzucali pety przez balkon to zobaczysz jaki będziesz miała piękny ogródek hahaha
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 133

Dla mnie super, mam piekne mieszkanie z dużym ogrodkiem, pięknie urządzone i jestem bardzo zadowolona, więcej uśmiechu , a nie tylko narzekania.
pozdrawiam
popieram tę opinię 143 nie zgadzam się z tą opinią 7

BAJKA z widokiem na stację przesyłową energii

czy wy ludzie jesteście ślepi tyle kasy dajecie a obok za płotem duża przesyłownia energii ,stoją kolosalnie duże wieże energetyczne , włąściwe miejsce do mieszkania - chyba was pogieło i jeszcze taka kasa ??????????????
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 143

ze tak spytam, a chociaz przechodzilas w poblizu kiedys? widok na morze to jest na mrketingowej wizualizacji, w relaiach 90% nawet go nie zobaczy, a reszcie lornetka bedzie potrzebna
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 139

ąnula

Może i fajne ale w złym miejscu wciśnięte w stare bloki
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 141

Zgodzę się z Tobą, mieszkanie w takim molochu to porażka. Radzę innym aby się zastanowili czy chcą mieszkać w miejscu z tym 1000-em sąsiadów, gdzie każdy robi co chce i kiedy chce... za taki luksus to ja dziękuję.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 130

sympatycznie i w dobrej lokalizacji

Za tę cenę, to bardzo dobra lokalizacja. Widok na morze zapiera dech. Warte polecenia.
popieram tę opinię 144 nie zgadzam się z tą opinią 6

spartaczone balkony

a widzieliście tynk na balkonach w budynku B. Wszystko jest pięknie pod warunkiem, że nie zaświeci słońce. Jak słońce świeci pod odpowiednim kontem masakra!!!! jeszcze nie widziałem na nowej inwestycji tak spartaczonej roboty!!!!!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 149

jkb

ladniutkie
popieram tę opinię 144 nie zgadzam się z tą opinią 5

Beeee

Wyglądają jak dawne komunistyczne kolosy.... no tak .... pasują do architektury Falowcow !!! Tylko te postawili do góry a nie w bok ;-)
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 146

Cena

z podzielenia wychodzi mi 6,6 do 7,4 tys za m skąd te 4,8 tys
popieram tę opinię 130 nie zgadzam się z tą opinią 10

hmm

deweloper napewno ceny nie opusci.....wszystko super tylko pod pseudo luksusem znajdziecie mieszkanie w molochu z 1000 sasiadow, psujaca sie winda itd
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 148

ile utargowac

okolo 8-10%
popieram tę opinię 139 nie zgadzam się z tą opinią 2