Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
solidny, odpowiedzialny fachowiec wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z wykonanej naprawy obcasów w trzewikach...
~Joanna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 lutego 2019

Powrócę TU wątek zamknięty Skorzystałem z usług szewskich za poradą znajomych i jest dobrze. Przystępne...
~Pierzasty
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 grudnia 2018

Godny polecenia !!!! wątek zamknięty Wielokrotnie korzystałam z usług zakładu (szewc,kaletnik) jestem bardzo...
~martadecor -dekoracje ślubne
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 grudnia 2018

Bardzo dobry fachowiec wątek zamknięty Już wielokrotnie korzystałam z usług tego czerwca.Jestem bardzo...
~Marta
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 grudnia 2018

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Korzystałem dwukrotnie z usług. Moim zdaniem bardzo rzetelny fachowiec i do...
~Roman
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 grudnia 2018

Tu szewc wątek zamknięty Drogo i byle jak szkoda słów
~Ja
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 września 2018

ekspresowa wymiana zamka wątek zamknięty Od miesięcy nosiłem się z zamiarem wymiany zamka w plecaku i szukałem...
~ronin
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 marca 2017

jesteście niesamowici!! wątek zamknięty Czekałem jakiś czas z wystawieniem tej opinii, ale teraz mogę z całego serca...
~Michał
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 stycznia 2017

NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Buty odebrane po 2 tygodniach- wyglądają jak psu z gardła...
~Ja
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2017

Tragedia!! wątek zamknięty Oddałam 3 pary butów do prostych napraw (w dwóch jedynie wymiana fleków) i...
~Małgosia
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2017

Szybko tanio i bez naciągania wątek zamknięty Wybrałem się tam z zepsutymi zamkami w torebce żony i w polarze. Oba zostały...
~Piotr
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 listopada 2016

Brak profesjonalizmu? Więcej - dziecinada niestety. wątek zamknięty Piszę tę opinię dopiero teraz, ponieważ przygniotły mnie obowiązki remontowe,...
~Pani Remont
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 października 2016

Artur - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony! Buty, które nadawały się do wyrzucenia, wyglądają...
~Artur
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 lipca 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry