Widok

Tu się już żyć nie da!

Za dużo w Trójmieście jest przyjezdnych słoików i kaszubskich pomyleńców. Jeżdżą tak jakby na siłę chcieli pokazać jacy są ważni. Chcesz gdzieś jechać to nie możesz....a komunikacja miejsca z południa Gdańska do Gdyni to 1.5h godzinna wyprawa.
3miasto to dno.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Napisane o 6 rano? Kończ ta bułkę na budowie wania i zapier...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie jest the klu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wejherowo to dopiero jest! Zapraszam tam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze jest

Mieszkam w Trójmieście od 74 lat, urodziłam się tylko w Tczewie, do wszystkiego się można przyzwyczaić i nigdy nie zamieniłabym tego miejsca na inne, zawsze bym tu wracała gdybym musiała mieszkac gdzie indziej, pozdrawiam
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo Gdynia jest o wiele piękniejsza i czystsza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

W przeciwieństwie do tych pseudo rodowitych Niemców ,my słoiki chociaż potrafimy się myć i chodzić w czystej odzieży i bieliźnie.Gdańszvzanie w większości to niedomyte brudasy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 19

Kowale

Kowale to nie gdansk .Kup mieszkanie w Wąchocku będziesz miał wesoło
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdańszczanie to brudasy i są mało inteligentni. Sam jestem słoikiem i macie fuksa, że tu przyjechałem ... Przynajmniej podnoszę IQ w tym mieście.
Gdańszczanie są bezczelni.
Poza tym myślę, że to Kowale ... nie Gdańsk.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

Jaśniepaniebaranie

Sam pewnie urodziłeś się na Długiej jak i reszta Twojej familii , a synem jesteś samego Neptuna :D
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Masz racje

Pelno obcych ludzi,dostali pozwolenie od prezydentki,niech wracaja tam gdzie sie urodzili
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ilu tu w PiSdu wsiunów

Kowale to nie Gdańsk a ty skąd na tego Guderskiego się sprowadziłeś?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8

Słoiki zawsze sr..ją wyżej niż siedzą, a tak naprawdę realnie większość z nich to zakompleksieni golodupcy zakredytowani na wszystko. Tu się zgadzam.

Tylko jedno ale. Kowale to nie Gdańsk. Kto normalny kupuje tam mieszkanie wiedząc jak tam jest okropnie i zakorkowanie. Ceny w żaden sposób tego nie wynagradzają, bo nie jest tam taniej.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jest u siebie the bilu
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 13

Trochę hejtem wieje od tego postu

Tu gdzie mieszkam, żyje moja rodzina już od 4-ech pokoleń. Pisanie o "słoikach i kaszubskich pomyleńcach" jawi się jak jakieś stygmatyzowanie ignorancja i frustracja.
Jasne czasy przejazdów często są zdecydowanie za długie (zwłaszcza w sezonie), ale nie jest to to problem który pojawił się nagle, powiedziałbym, że jest znacznie lepiej niż te np. 10 lat temu
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 2

Andrzej

Kaszubscy pomylency,co to znaczy ?
Mam wrazenie ze miastowi nie wiadomo skad zachowuja sie jak potluczeni. Wielcy miastowi na poludniowych osiedlach ze wsi ?
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 9

A moze tolerujemy, czasy w jakich sie znaleźliśmy wspólnie.obserwuje tylko coraz większą nienawiść. A rząd ,bije na nas kasę aż furczy!!!i juz nieważne z jakich parti.poprostu wszyscy.bija potężne majątki, A my sie drapiemy juz o wszystko!!!
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 5

Panie Gdańszczaninie , niech Pan nie jeździ widocznymi drogami , skoro to obce Gdańskowi miejsca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dno

Mieszkam tu 50 lat nawet do dna można się przyzwyczaić.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry