Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kraina Lodu wątek zamknięty Polecamy urodzinki w Tuptus. Moja córka była zachwycona swoimi urodzinami z...
~Mama
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2015

Animacja Smerfetki wątek zamknięty Jesteśmy bardzo zadowoleni z Animatorki Smerfetki, która była na urodzinach...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 września 2014

urodzinki 4-latki wątek zamknięty Impreza skladala sie z 8-miu osob + animatorka. Animatorka za ktora...
~gosia s
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 maja 2010

Jak na urodzinki to tylko do Tuptusia! wątek zamknięty Mój syn obchodził w tym roku 6-ste urodzinki w Tuptusiu. Było SUPER!...
~Ania,mama Bartka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2012

urodzinki wątek zamknięty Trzy razy organizowałam synkowi urodzinki w Tuptusiu w Auchan na 4latka, 5 i...
~MAGDA ZP
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 stycznia 2012

Urodzinki - polecam wątek zamknięty Organizacja urodzin bardzo dobra. Były to 5 urodziny bliźniaczek. Panie -...
~Gosia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 maja 2011

Rewelacyjna alternatywa dla przedszkoli wątek zamknięty Moje 6-letnie blizniaczki az piszcza z radosci jak wiedza ze maja jechac do...
~Mama Sary i Soni
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 listopada 2010

Urodzinki w Tuptusiu wątek zamknięty Witam. Ja również organizowałam urodzinki na tym placu zabaw. Były to...
~Mama
-

dodano: 13 października 2010

gosia - opinia wątek zamknięty Witajcie! Dot.opini urodzinek 4-latki. Zaskoczył mnie pozytywnie telefon w...
~gosia
-

dodano: 6 października 2010

M. - opinia wątek zamknięty Całkiem przyjemna atmosfera, miła obsługa. Godne polecenia :-)
~M.
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 1 marca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

10

wątków

do góry