Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo sympatyczne panie!!!! wątek zamknięty Super obsługa bardzo dobre podejście do dzieci chodzimy juz tu 5 lat z...
~Mama nadi i kalinki
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 grudnia 2018

masakra wątek zamknięty dzis korzystajac z placu zabaw doznałam szoku . I chce sie podzielic tym z...
~mmmmmm
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 października 2018

Super plac zabaw! wątek zamknięty Polecam każdemu ten plac zabaw. Moje dziecko jest zachwycone za każdym razem...
~Mama
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 października 2018

Jestem na nie! wątek zamknięty Niestety aktualnie moja opinia nie może być inna. Kiedyś z synami chodziłam...
~Mama
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 lutego 2018

Beznadziejne miejsce wątek zamknięty Zjeżdżalnie bardzo ostre praktycznie pionowe. Dzieci boja sie tam zjeżdżać...
~Ania
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 września 2017

Urodziny wątek zamknięty Wybrałam 5 pakiet dla córki , Nie było przebrania dla solenizantki Nie było...
~Magdalena
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2017

WSPANIALE! wątek zamknięty Cudowne miejsce. Moje dzieci bawiły się jak nigdy. Wszystkie były zadowolone,...
~Martyna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 października 2017

Polecam! wątek zamknięty Polecam Plac zabaw Tuptuś :) Nowa kasjerka poznana przez moje dzieciaczki...
~Rodzic
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 października 2015

Polecam ! wątek zamknięty Co tu dużo pisać :) Polecamy gorąco wszystkim Tuptusia ! Pani Anetka jest...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2015

Polecam! wątek zamknięty Co tu dużo pisać :) Polecamy gorąco wszystkim Tuptusia ! Pani Anetka jest...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2015

Polecam! wątek zamknięty Przemile Ciocie Myszki, które są uwielbiane przez moje dzieci :) fajne...
~Mama Blizniaczek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2015

Najlepsze Urodziny wątek zamknięty Jakiś czas temu moja córeczka była gościem na urodzinach swojej przyjaciółki,...
~Zadowolona Mama
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 września 2014

Najlepsze urodziny! wątek zamknięty Jakiś czas temu moja córeczka była gościem na urodzinach swojej przyjaciółki,...
~Zadowolona Mama
-

dodano: 31 sierpnia 2014

dziękujemy wątek zamknięty Motto mojego synka to dzień bez tuptusia to dzień stracony.Dziś odwiedziliśmy...
~gosia
-

dodano: 13 maja 2014

Polecam! wątek zamknięty Ulubione miejsce mojej córki! Panie bardzo miłe. W szczególności pani Ala,...
~mama Zuzi
-

dodano: 25 marca 2014

Sylwia - opinia wątek zamknięty Niestety muszę wyrazić moje niezadowolenie z placu zabaw Tuptuś w Rumii, a...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 czerwca 2012

polecam wątek zamknięty Mam rodzinę w Rumi i jak przyjeżdżam z dziećmi zawsze tam zaglądam. Dzieciaki...
~kasia B
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 stycznia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry