Widok

Tuskolandia

-ciekawe jak długo"głupi"naród wytrzyma tą "druga Irlandię",te zaciskanie pasa,ceny paliw,wzrost wszystkich cen i podatków podczas kiedy kolesiom daje się kontrakty w których za nieróbstwo płaci się po kilkadziesiąt tysięcy mieszięcznie i premie na koniec za coś co i tak w ramach pracy robią 570 tys.A narodowi podnosi sie wiek emerytalny żeby wyciągnęli kopyta przed emeryturą....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ciekawe jak durne ludzie długo będą jeszcze słuchać takich analfabetów, którzy nawet spacji po przecinku postawić nie potrafią. A może to z lenistwa? Tym gorzej..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
tak długo, aż nie pojawi się alternatywa

nowy gracz na scenie politycznej,
może ruch stworzony w internecie, choc takie ruchy są zbyt mało spojne i szybko sie rozpadają,

jest Palikot, któremu rośnie poparcie (ostatnio 17 %, przy 26 % PO i 22% PiSu) - jak dla mnie równa się to groźbie, że populistyczny rząd PO zostanie zastąpiony skrajnie populistycznym rządem Palikota, Biedronia, Anny Grodzkiej, Wandy Nowickiej etc.

...

swoją drogą co do Palikota...
dziadek mnie kiedyś uczył, że ludzi można poznać po klamce od drzwi i wycieraczce: pieewsze ma świadczyć o jakimś rodzaju wyczucia estetycznego, drugie o przywiązaniu do porządku. Taka zasłyszana z dziecinstwa "mądrosc", ktora troche wydaje mi sie glupotą

ale jak patrzę na drzwi Palikota
http://bi.gazeta.pl/im/8/7188/z7188448X.jpg

to mam wrażenie, że to człowiek o zapedach monarchistycznych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
POCZYTAJ BRACIE TO NA FORCE Arbeit macht frei ! = PRACUJ DO ŚMIERCI W OBOZIE PRACY = POLSKA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Polityka

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

do góry