Widok
Tusze do drukarki
Nikomu nie polecam! lepiej kupić gdzieś indziej, bo tutaj to się tak zawiodłam,że aż przykro. Jedyną zaletą jest to że jest tanio i w miare spory wybór tuszy. Obsługa nie miła, Pani która obsługuje - wydaje się kierowniczka, powinna być miła i kulturalna, tymczasem do ludzi młodszych od siebie wyjeżdza na Ty, jakim prawem, starałam się być miła i mówić Pani, ale to nie dało żadnego skutku wzajemnego. Pojechałam reklamować tusz, bo drukarka nie chciała z niego drukować, Pani w sklepie chyba żeby mnie zniechęcić kazała mi przyjechać ze swoją drukarką bo ona nie może stwierdzić wady ani przyjąć reklamacji. Była nie miła, ale przyjechałam na następny dzień, w którym Pani razem z ''ekspertem'' wciskali mi kit że nie ma podstaw do reklamowania tuszu ponieważ działa bez zarzutu! a komunikat że tusz jest pusty przecież MOŻNA WYŁĄCZYĆ. Odesłała mnie do domu, bo przecież ja się nie znam ale oni są specjalistami i nie mam kitu wciskać! To chyba oczywiste, że nie przyjechałabym z tuszem który jest sprawny. Na prawdę szkoda,bo kupowałam długo i problemów nie było, ale widać kolejne miejsce w Gdańsku aby tylko wyrwać pieniądze od klienta, a arogancja nie zna granic.
Moja ocena
Aplex
kategoria: Serwis drukarek
obsługa: 1
jakość usług: 1
skuteczność: 1
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 1
2.0
* maksymalna ocena 6
Droga Pani Marleno, doskonale pamiętam zaistniałą sytuację. Pani kartridż został sprawdzony na miejscu w serwisie na drukarce serwisowej i nie był uszkodzony, drukował poprawnie i nie było podstaw do reklamacji. Kiedy kupujemy zamienniki powinno się zrozumieć informację o tym, że mogą nie pokazywać poziomu tuszu i kontrolki stanu na drukarce mogą się palić co oczywiście nie ma wpływu na poprawną pracę urządzenia. Pani "kierowniczka" to właścicielka firmy a pan "ekspert" to Ja właściciel firmy. Więcej szacunku dla starszych i słuchania ze zrozumieniem życzę Pani na dalszej drodze życia.
Z poważaniem.
Z poważaniem.