Salon Fryzjerski Twój Image

Fryzjerzy

Gdynia, Bosmańska 123/2

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Perfekcyjne strzyżenie wątek zamknięty Fachowe strzyżenie, dzięki któremu nie potrzebuję do samodzielnej stylizacji...
~MaG
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2016

Zadowolona stała klientka wątek zamknięty Każdorazowo, a korzystam z usług zakładu od 7 lat, strzyżenie to wręcz...
~Beata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 lutego 2015

makarena - opinia wątek zamknięty Obsługa sympatyczna bardzo ciepła wesoła... z ogromną wyobraźnią :) Jakoś...
~makarena
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 lipca 2014

NIE NIE wątek zamknięty Byłam tam raz i wiecej nie pójdę!!!!!!!!! koloryzacja masakra wogle nie taki...
~A
-

dodano: 22 czerwca 2014

koloryzacja wątek zamknięty Doskonała koloryzacja!! Wyszłam zachwycona!. Rewelacyjna obsługa bardzo...
~Kasia
-

dodano: 11 kwietnia 2014

100% satysfakcji wątek zamknięty Jestem częstym gościem korzystającym z usług tego salonu. Pełen...
~Lena
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 stycznia 2014

ocena na 6 wątek zamknięty Z usług tego salonu korzystam już 5 lat. Zawsze jestem zadowolona i...
~Danusia
-

dodano: 29 stycznia 2014

super! wątek zamknięty jestem stałą klientką od pewnego czasu. szukalam długo dobrego i taniego...
~aga
-

dodano: 1 marca 2013

Patrycja - opinia wątek zamknięty Razem z moją mamą chodzimy od bardzo dawna do Pani Bożeny :) Obie jesteśmy...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 czerwca 2011

POLECAM wątek zamknięty Z usług tego salonu korzystalam kilkakrotnie. Za kazdym razem wychodze z...
~Klientka ::)
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2011

Uczciwie ! wątek zamknięty Miła i fachowa obsługa
~Klientka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 9 lipca 2008

lamb - opinia wątek zamknięty Z racji mojego zawodu korzystałam z usług wielu salonów fryzjerskich. Jednak...
~lamb
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 13 września 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

12

wątków

do góry