Widok

Tylko 1 tor

Na przystanku SKM Politechnika jest tylko 1 tor aktywny więc trzeba uważnie patrzeć w ,która stronę odjeżdża stojąca skm. Aby spieszący się ludzie wskakujący na ostatni moment nie mieli niezłej niespodzianki ze jadą na Wrzeszcz, zamiast na Gdańsk lub na odwrót ;)
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Siedząc obrywam , pozdrawiam mam 174 :)

No bardzo irytujące...

... no ale kiedyś trzeba to zrobić , nie?

Komunikatów nikt nie słucha a wyświetlacze są dla pracowników kolei.

Gdyby każdy przychodził na swój pociąg to by zdążył. Niestety gdy ludzie widzą pociąg to zaczyna się bieganie. Nie ważne w którą stronę jedzie ważne że akurat wjechał.

Najlepsi i tak są rowerzyści od siedmiu boleści co to zamiast jeździć rowerem to je wożą. Pakują się z rowerami do pełnych pociągów gdy niedaleko jest piękna ścieżka rowerowa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To nie pierwszy dzień :)

Chwileczkę...

Nie czepiam się ani nie szydzę, po prostu pytam, bo trudno mi sobie wyobrazić tą sytuację: ile masz wzrostu, że plecakiem przypiętym do pleców uczniaka obrywasz w głowę? o_O
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

No irytujące...

... ale kiedyś trzeba to zrobić, nie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie mam takiej potrzeby posiadania roweru
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety roweru nie posiadam :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

bardzo inteligentny komentarz pozdrawiam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

artur

Skuterem po autostradzie? w deszczu i zimę, dzięki za radę :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kup sobie skuter.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Te plecaki sa wkurzajace na maxa. Za to powinna renoma czy co tam teraz dziala dawac hurtem upomnienia.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

artur

Beznadzieja , przez te remonty torów podróż do pracy zajmuje mi 2h w jedną stronę. Ciągle jakiś postój to we wrzeszczu przed wrzeszczem, za wrzeszczem . Szału można dostać. Skm w godzinach szczytu przyjeżdża zawalona po brzegi trzeba jechać jeden przystanek wcześniej żeby się załapać na jakieś miejsce w którym i tak się dostanie w łeb plecakiem od jakiegoś dzieciaka, którego matka nie nauczyła, że jak się stoi to plecak się zdejmuje. Skm spada na psy
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 12

nie pierwszy dzień :)
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry