Widok
Tylko automat !!! Zdałam za pierwszym razem!
Po pierwsze polecam Caruska, po drugie polecam zdawać na automacie, po trzecie polecam jazdy u pana Marka. Całość od rozpoczęcia kursu teoretycznego do zdania teorii i praktyki zajęła mi poniżej 3 miesięcy czasu. Kompletnie nie wierzyłam w siebie, bałam się, byłam przerażona egzaminem, nastawiałam się na minimum rok stresu i wielu podejściach do egzaminów. A tu SZOK! Zaskoczenie roku 2016! Zdałam teorię i praktykę za pierwszym podejściem!
Kurs teoretyczny był poprowadzony profesjonalnie i bardzo ciekawie. A same jazdy z panem Markiem to przyjemność. Dzięki jego fantastycznemu pozytywnemu i wspierającemu podejściu nauczyłam się jeździć, zmieniłam podejście.
Wybór automatu to była NAJLEPSZA DECYZJA! Do tego Opel Corsa w Carusku jest idealny na egzamin! Zdecydowanie ułatwia sprawę. Jest zwinny, niewielki, skrętny, ma moc. Bomba!
Jestem ogromnie wdzięczna. Teraz żałuję że nie zrobiłam tego wcześniej.
Kurs teoretyczny był poprowadzony profesjonalnie i bardzo ciekawie. A same jazdy z panem Markiem to przyjemność. Dzięki jego fantastycznemu pozytywnemu i wspierającemu podejściu nauczyłam się jeździć, zmieniłam podejście.
Wybór automatu to była NAJLEPSZA DECYZJA! Do tego Opel Corsa w Carusku jest idealny na egzamin! Zdecydowanie ułatwia sprawę. Jest zwinny, niewielki, skrętny, ma moc. Bomba!
Jestem ogromnie wdzięczna. Teraz żałuję że nie zrobiłam tego wcześniej.
Moja ocena
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6