Widok
Tylko nie kebab!
Nie łapcie się na hasło: "Duży kebab w małej cenie".
Jedyne co jest duże w tym kebabie (o ile to co przywieźli mi do domu można nazwać kebabem) to przypalona ogromna buła. W środku niewiele, naprawdę niewiele.
Trzy kawałki pomidora, cztery kawałki świeżego ogórka i nie do końca posiekana sałata lodowa.
Mięso tłuste aczkolwiek tak go niewiele w tym "kebabie", że prawie nie czuć. Wszystko zalane sosem czosnkowym i to jedyne co ewentualnie można uznać za dobre w tym "daniu".
Podsumowując nie polecam, szczerze nie polecam!
Jedyne co jest duże w tym kebabie (o ile to co przywieźli mi do domu można nazwać kebabem) to przypalona ogromna buła. W środku niewiele, naprawdę niewiele.
Trzy kawałki pomidora, cztery kawałki świeżego ogórka i nie do końca posiekana sałata lodowa.
Mięso tłuste aczkolwiek tak go niewiele w tym "kebabie", że prawie nie czuć. Wszystko zalane sosem czosnkowym i to jedyne co ewentualnie można uznać za dobre w tym "daniu".
Podsumowując nie polecam, szczerze nie polecam!
Moja ocena
Da Grasso
kategoria: Jedzenie na wynos
obsługa: 2
jakość potraw: 1
czas realizacji: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.2
* maksymalna ocena 6
nie zgadzam sie z ta opinia. Zamowilam tego kebaba w sobote razem z szostka innych znajomych. Zamowienie zlozone w sobote o polnocy wiec obawialismy sie ze dostaniemy resztki. A tu mega niespodzianka, kebab nie dosc ze byl ogromny(nie w bulce, a w "chlebie" wielkosciowo) to jeszcze mial pelno pysznego mieska, ogorek i pomidor fakt na samym dnie ale ilosciowo sporo i mozna sobie pomieszac, salata miala troche za duza głąbow ale nadal do zjedzenia, sosu duzo i smacznie. Ogolnie kebab na 5 bo wszystko bylo jak nalezy, nawet na chwile przed zamknieciem knajpy.