Widok

Tylko nie szyjcie u Sofii Larso

Wesele Temat dostępny też na forum:
Ja dałam sie nabrać i zamówiłam sukienkę ślubną u p. Agnieszki (pracownia Sofii Larso). Na początku wszystko było w porządku, ale im bliżej było terminu oddania sukienki zaczęły się wymówki. P. Agnieszka przekłądała kolejne przymiarki z dnia na dzień z godzny na godzinę i tak przez 2 m-ce. Oczywiście sukienki się nie doczekałam. Uważajcie i nie dajcie się skusić niską ceną.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Boś naiwna - cena jest zawsze adykwatna do jakości usługi a szczegulnie tam gdzie trafiłaś - moja piękna szyła w innym zakładzie krawieckim ,a ja byłem zadowolony z jej sukienki .

Zamówić trzeba było w firmie a nie w jakimś domku i to na peryferiach Gdańska. Nie zazdroszczę.
za malo sie staracie chlopaki
ZARAZ BEDZIE PYTANIE:
A CO TO ZA FIRMA CO TAK WSPANIALE SZYJE KIECKI?

ODPOWIEDZ
GEST

LUDZIE DAJCIE SOBIE PO RELANIUM I JEDZCIE NA URLOP W KONCU SEZON NA LESZCZA JUZ SIE SKONCZYL
OLKA napisał(a):

> ZARAZ BEDZIE PYTANIE:
> A CO TO ZA FIRMA CO TAK WSPANIALE SZYJE KIECKI?
>
> ODPOWIEDZ - " Darles Dance "
Kurdę skończcie się smarować bo zaraz zacznę rzucać mięsem i się skończy. Ja rozumiem przestrogi - ale na tym forum można po stylu wypowiedzi rozpoznać 5-6 osób które robią sztuczny tłok i wypowiadają się podszywając pod innych.
2 kg. proszę na wynos - Karkówki + 2 kg.schabu bez kości.

Dziękuję.

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

do góry