Widok

Tylko prawda

TRZEJ NIEZALEŻNI PROROCY O KATASTROFIE SMOLEŃSKIEJ.rtf
http://chomikuj.pl/Booguusia/proroctwa/TRZEJ+NIEZALE*c5*bbNI+PROROCY+O+KATASTROFIE+SMOLE*c5*83SKIEJ,2814177352.rtf
MATKA BOŻA: Pozdrawiam was, Moje drogie dzieci, i przesyłam wam pozdrowienie Miłości i pokoju, by umocnić wasze serca. Pochylcie wasze głowy i przyjmijcie Moje matczyne błogosławieństwo w Imię Ojca i Syna i Ducha Świętego. Kochane dzieci, nastał czas dla Europy, w którym narody doświadczą prześladowania i cierpienia. Ostatnie wydarzenia ukazują wam, że próba dotknęła Starego Kontynentu. Nie tylko wydarzenia naturalne, lecz także prześladowanie Kościoła i poszczególnych krajów będą coraz większe. Katastrofa lotnicza nie była zwykłym przypadkiem, lecz prowokacją nie tylko by osłabić elity walczące o chrześcijańskie wartości, lecz, by umocnić przeciwników, którzy jak chorągiewka chcą poddać Polskę pod wpływy apokaliptycznej bestii. Ja jestem jednak Królową tego narodu, który w dziejach historii stał się ogniwem pomiędzy Wschodem a Zachodem. Ten naród stał się terenem walki wpływów. Z jednej strony liberalizm i nihilizm a z drugiej strony ateizm i racjonalizmu. Obie te siły połączył wspólny cel walki przeciwko Bogu. Skoro Polska jest Moim Królestwem, to właśnie obie te bestie znalazły właśnie tutaj miejsce dla wspólnej walki. Ta katastrofa stała się punktem zwrotnym, w którym Europa doświadczy potęgi zła. To otworzyło drogę do ekspansji Rosji na Europę Zachodnią i było jej celowym zamierzeniem. Wszystko zależy od was i od waszej modlitwy, Moje drogie dzieci. Bądźcie jednak pewni, że krew tych ofiar katastrofy wyda prawdziwe świadectwo. Polska stała się polem walki, lecz nie samym celem, ponieważ celem agresji jest Zachód, który już teraz uzależnił siebie od Rosji. Rewolucja w Rosji, która jak zapowiedziałam w Fatimie rozszerzyła swoje błędy, nie zaspokoiła rządz tych, którzy przefarbowali tylko swoje ubrania. Smok barwy ognia nadal jest rządny krwi i ofiar w imię walki przeciwko Bogu. Jeśli narody Europy nie opamiętają się w porę, spotka ich los niewolników. Zachodnie państwa Europy ulegają presji Rosji pod każdym względem, która stawia warunki ekonomiczne i gospodarcze. Dzisiejszy świat opiera swoją gospodarkę na złożach naturalnych i dlatego dał się usidlić w szantaż Rosji. Nikt w Europie nie przewidział tego, że Rosja wykorzysta to dla swoich celów militarnych i totalitarnych. Dlatego powtarzam wam: Europo, Europo! Sprzedałaś się i teraz czeka ciebie ciężkie jarzmo, bo dałaś się oszukać i zwieść szatanowi- smokowi. .... ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam

Witajcie niezależni. Obecnie oszukać można już tylko ptaka, który od urodzenia spędził swe życie w klatce że to co uważa za wolność faktycznie nią jest. Cieszę się, że tak ogromna liczba moich, kochanych rodaków wie doskonale w jakiej Polska tkwi sytuacji. To bardzo budujące zwłaszcza po niedawnej manifestacji w Warszawie. Na nic się nie zdały intensywne inwigilacje kontrolowanej policji polskiej. Było tego sporo i nie miejsce by o tym tu pisać. Szczęściem wolność idzie ku nam wielkimi krokami - a my mamy jej pomóc, jako wdzięczne dzieci swej Ojczyzny. Bezczynność szeroko rozumiana działa na naszą niekorzyść i niszczy do reszty Polskę. Zalecam aktywność w organizacjach wyzwoleńczych, a nade wszystko zdobywanie prawdziwej informacji dostępnej w mediach niezależnych. Nie powinniśmy także bagatelizować żadnych wyborów - Polska ledwie żyje. Dziękuję za cenny przekaz treści powyżej - brawo. To wielkie słowa i bardzo ważne. Chciałbym dołączyć ciekawą rekomendację książki. Kochani musicie koniecznie poznać treść CZERWONEJ STRONY KSIĘŻYCA. Książkę napisał inż. Krzysztof Cierpisz. Wyczerpująca praca o współczesnej Polsce, dotykająca dnia dzisiejszego nas wszystkich, błyskotliwa niezmiernie. Jest obecny temat Smoleńska i nowe światło na te wydarzenie. Gąszcz nowych tez i pytań. Masa zdumiewających faktów i dokumentów. Książka jest wyłącznie w internecie i nie ma jej w wersji drukowanej. Można jednak legalnie za zgodą autora z góry udzielaną - pobrać plik PDF zawierający numerowane strony tej książki oraz spis treści. Plik taki ma objętość ok. 90 MB. Ktoś żądny prawdy musi bezwzględnie ją przeczytać - nie może być inaczej. Gorąco polecam i pozdrawiam forumowiczów. Oto link do strony z odnośnikami do pobrania tej książki - http://www.bibula.com/?p=57539
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ludzie kochani, wyluzujcie,ziemskie rzeczy należy załatwiać środkami ziemskimi a dopiero jak nie nie pomogą, możemy szukać pomocy wyżej. Jak na razie ziemskie środki nie zostały wykorzystane więc sprawa jest prosta, taka sama jak w r.1980. Trzeba wykorzystać środki jakie dostarczyła nam kultura "Solidarności". Obecnie jJest gorzej z tego powodu,że w porównaniu z peerelem w postpeerelu namnożyło się lemingów będących produktem konsumpcjonizmu, podatnych na wyrafinowaną manipulację marketingową.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Osobiście sądzę, że działanie powinno iść na wielu płaszczyznach jednocześnie w sferze materialnej. Także w sferze sacrum oraz spiritualnej. Nie jest to miejsce na uświadamianie teologiczne, czy teozoficzne - więc tu istotnie ja wyluzuję w tym momencie. Nadmienię jedynie, że zabiegi sakralne oraz modlitwy i przebłagania, wznoszone i wynagradzane prośby mogą a także powinny nawet iść w parze z działaniami fizycznymi oraz przedsięwzięciami. Skomplikowany to temat, tak zresztą jak całe nasze życie. Naturalną ludzką cechą jest skłonność do upraszczania rzeczywistości - powinniśmy zrozumieć wszyscy, iż jednym z naszych ziemskich zadań jest wyzbycie się tego dopustu. Tym bardziej tak istotnego tematu nie mamy prawa sprowadzać do wyłącznie jednej płaszczyzny. Wielu z nas nie ma pojęcia jak zależne od siebie są owe dwie strony rzeczywistości i jak istotnie cienka dzieli je granica. Wiele soli w życiu trzeba zjeść, by to dobrze zrozumieć. Zalecam ponowne przeczytanie tych komentarzy, nie ma tam wyłącznie o modlitwie, zaś pierwszy jest tylko przekazem płynącym z samej góry, rzucającym jasne światło na padół naszych ziemskich spraw. Również polecam link do omówionej książki. Pozdrawiam szczerze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja roli modlitwy nie wykluczam, bo to jest, dla katolika, oczywistość. Ale wychodzenie poza te proporcje jest szkodliwe, trzeba zając się realną robotą materialną, upraszczając kwestię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Polityka

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...

do góry