Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Maja - ocena Jestem zadowolona ze współpracy z firmą Tyrma. Wszystko wykonane...
~Maja
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 24 czerwca 2025

Marcin - ocena Remont wykonany sprawnie, zgodnie z ustaleniami i w terminie. Dobry kontakt,...
~Marcin
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 24 czerwca 2025

Michał - ocena Przejrzysta wycena, kontakt o każdej porze i kompleksowość prac (od wyburzeń...
~Michał
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 16 czerwca 2025

Mateusz Pagel - ocena Bardzo serdecznie polecam firmę Tyrma. Prace zostały wykonane solidnie oraz...
~Mateusz Pagel
-

dodano: 14 czerwca 2025

W.gabba - ocena A porażka, kupa nerwów...nie polecam absolutnie!
~W.gabba
-

dodano: 6 czerwca 2025

Wiktoria - ocena Słuchają, doradzają, szybko działają. Moim zdaniem pełen profesjonalizm!
~Wiktoria
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 11 marca 2025

Ania - ocena Tyrma to świetna firma!!! Szybki czas realizacji prac, profesjonalne...
~Ania
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 11 marca 2025

Michał Dziedzic - ocena Jestem bardzo zadowolony z usług, które firma Tyrma świadczyła podczas...
~Michał Dziedzic
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 kwietnia 2024

Piotr - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecam , Panowie konkretni, pracowici , fach mają w...
~Piotr
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 6 listopada 2022

Oliwia - opinia wątek zamknięty Z czystym sumieniem mogę polecić te firmę każdemu ! Szybki czas realizacji i...
~Oliwia
-

dodano: 4 listopada 2022

Weronika - opinia wątek zamknięty Na Panów trafiłam z polecenia i dalej polecam. świetnie wykonana praca,...
~Weronika
-

Aleksandra - opinia wątek zamknięty Przemili fachowcy, o ogromnej wiedzy, doświadczeni. Praca wykonana dokładnie,...
~Aleksandra
-

Maria - opinia wątek zamknięty Firma naprawdę godna polecenia! Zleciliśmy wykończenie mieszkania mając...
~Maria
-

dodano: 27 października 2022

Przemek - opinia wątek zamknięty Na daną chwilę żadnych uwag. Panowie wykonują swoje zadanie wzorowo naprawdę...
~Przemek
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 12 grudnia 2021

Darek - opinia wątek zamknięty Firma polecona przez znajomego. Nie da się ich zaskoczyć (mają narzędzia...
~Darek
-

dodano: 23 października 2021

Karol - opinia wątek zamknięty Co tu dużo mówić - w końcu fachowcy tacy jak należy. Mają narzędzia, mają...
~Karol
-

dodano: 20 października 2021

Alina J. - opinia wątek zamknięty Po wizycie Panów efekt jak malowany! Oczywiście polecam
~Alina J.
-

dodano: 13 października 2021

Jarek - opinia wątek zamknięty Ekipa na medal! Mieszkanie wyszlifowane, wymalowane, podlogi zrobione -...
~Jarek
-

dodano: 12 października 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry